發新話題

[Counter-Strike] Disguise團隊 收人 (入團條件正式修改)

[Close]
引用:
原帖由 leosiu 於 2009-9-12 18:39 發表
如果你睇到佢,你睇下佢,佢可能外掛,佢仲用你地團名
佢冇用外掛!_!

推推推..............
加油

CS名: LoNG
玩左幾年:4
幾歲:12.75
玩咩槍玩:awp同ak和m4
有sense?:姐係點解‑,-

CS名oNG
玩左幾年:4
幾歲:12.75
玩咩槍槍:ak和m4 awp得得地
有sense?:姐係點解‑,-

想入團 !!  
  個群 冇人-.- 
   我msn samlove123@Hotmail.com

佢冇外掛就得la^^

火神鳥

我下載和安裝了火神鳥插件但我吾識點用處死和巴掌教下我
CS名:Tim
玩了吾夠半年
13歲
睇咩地圖
同埋我吾知咩叫m群和sense

幫推...幫推...幫推

幫推一下

回復 1# 的帖子

CS名: baby  
玩左幾年 10000 years
幾歲    5000000 years old
玩咩槍: bb                                                                                guns
有sense?: yes   <<<<        e個問題好正  你想人地答no ??

hk

引用:
原帖由 aesopq9577 於 2009-9-18 18:36 發表
CS名: baby  
玩左幾年 10000 years
幾歲    5000000 years old
玩咩槍: bb                                                                                guns
有sense?: yes   
紅色字為笑點

回復 41# 的帖子

好笑  ,,,,,,,,,,,><
hk

真係好笑? 冇笑點=[

你地個團...唔知點講好呢....想話你地用外掛...因為係咁爆人頭....但係cs d人話你地係用實力...但係你地係勁定係外掛家....係咁爆頭...勁到死...個個Johnny R 勁到呀媽...

引用:
原帖由 freedom500 於 2009-9-20 02:38 發表
你地個團...唔知點講好呢....想話你地用外掛...因為係咁爆人頭....但係cs d人話你地係用實力...但係你地係勁定係外掛家....係咁爆頭...勁到死...個個Johnny R 勁到呀媽... ...
係咁爆人頭 = 外掛
nub

發新話題