發新話題

[Counter-Strike] Disguise團隊 收人 (入團條件正式修改)

[Close]

Disguise團隊 收人 (入團條件正式修改)

望住ed字既你,首先..我想同你講 你好  <--kaho講既
我以前既團如果以前對你們的團有過節, 現在同所以團隊講一聲 Sorry.
現在既我地重組團隊同埋收人...
------------------------------------------
團長大人
Disguise# LazyFire
副團長
Disguise# OnJ PoK
團員
Disguise# nub tau
Disguise# Alan <3 kwan
Disguise# Cat<3
Disguise# C.E<73>
Disguise# Johnny.R
Disguise# g9g
Disguise# OsCaR
Disguise# Versace
Disguise# : )X
Disguise# : )O
Disguise# Long
------------------------------------------
入團方法: 只要有ventrilo然後入我地房報到就得!
當然, 要有咪先入得ventrilo, 想打match就講出尼 找定5個人(計埋你自己同火神鳥)

only awp勁者不收 除左真係以前既johnny.R咁勁
本團m群: [email protected]
                                                                                                                        -LazyFire

KAHO有隊啦 :'(
bP   .|Bradypus

引用:
原帖由 slug 於 2009-9-9 21:38 發表
KAHO有隊啦 :'(
係呀.....
都無團好入
入番火神鳥團

火神鳥團幾好丫,不過你地感強,好難入.

引用:
原帖由 ngchei214 於 2009-9-9 21:45 發表
火神鳥團幾好丫,不過你地感強,好難入.
強咩呀
我地廢到爆炸

唉 一定唔收我 我咁廢.....

而家johnny.R 支awp 只可以用廢來形容

引用:
原帖由 L.Baby=] 於 2009-9-9 22:15 發表
而家johnny.R 支awp 只可以用廢來形容
改左以前既Johnny R

申請入隊
CS名: 諗到話你知
玩左幾年: dl 緊cs 好快玩
幾歲: 唔記得
用咩槍玩: 有咩槍!?

引用:
原帖由 L.Baby=] 於 2009-9-9 22:28 發表
申請入隊
CS名: 諗到話你知
玩左幾年: dl 緊cs 好快玩
幾歲: 唔記得
用咩槍玩: 有咩槍!?
CS名:
玩左幾年
幾歲
玩咩槍玩:
已上資料 係m群入面打

望住ed字既你,首先..我想同你講 你好

!!!!!!!!!!!!!

CS名:An`
玩左幾年:3年
幾歲:18
玩咩槍玩:m4.ak

引用:
原帖由 MMMM'1ng 於 2009-9-9 23:29 發表
望住ed字既你,首先..我想同你講 你好

!!!!!!!!!!!!!
唔係我打既 係kaho想打既 有msn記錄

我係Johnny R

hi is me [LM]  你好
CS名:||~SwEeT~|| Pitt R. or Johnny R.
玩左幾年:9
幾歲:唔話比你知
玩咩槍勁:  AK 好神 M4 AWP 好神

引用:
原帖由 jay520123 於 2009-9-10 20:47 發表
hi is me [LM]  你好
CS名:mouz . Lovicom . GeFurce | Johnny R.
玩左幾年:9
幾歲:唔話比你知
玩咩槍勁:  AK 好神 M4 AWP 好神
而收 改名為 Disguise# Yeung.Z

發新話題