16 12
發新話題

其實........

[Close]

其實........

其實你地所講既BUG圖係用HKE TIM加器修改既
BUG圖通常有幾個特點 個原圖名後面會多左~1
有圖仲要DOWN 仲要DOWN得好快戈隻
我希望你地見到係BUG圖就咪入喇 冇人入D傻仔咪唔會開囉

你咁樣講就唔得  個個人唔會好似你咁醒目  知道邊D係BUG圖  但都好多謝你分享

HKE...真係累人不少........
hke其實只係用黎方便試圖............
就我所知....vlan的小豬=]都有用hke試圖.....
k y o 有xszcdaqe.....

其實圖名唔一定係~1
可以唔使改圖名的
咁樣既話..你入去dl圖會見到你要down但係你有圖張相

仲有...唔止hke一個腳本
仲有好多好多

按下圖進入正規區

引用:
原帖由 ME]Andy 於 2009-9-8 23:39 發表
HKE...真係累人不少........
hke其實只係用黎方便試圖............
就我所知....vlan的小豬=]都有用hke試圖.....
k y o 有xszcdaqe.....

其實圖名唔一定係~1
可以唔使改圖名的
咁樣既話..你入去dl圖會見到你要 ...
最多人識既就係hke    其實用hke試圖好平常..
YUI*FlowerFlower*

但係試完圖唔del呢
咁平唔平常
按下圖進入正規區

引用:
原帖由 king0148 於 2009-9-8 13:58 發表
其實你地所講既BUG圖係用HKE TIM加器修改既
BUG圖通常有幾個特點 個原圖名後面會多左~1
有圖仲要DOWN 仲要DOWN得好快戈隻
我希望你地見到係BUG圖就咪入喇 冇人入D傻仔咪唔會開囉 ...
我想講..你有樣野係錯左囉....
因為你本身有個張係BUG圖既話..人地開正圖..你都係要DOWN...
其實要試係咪BUG圖..只係可以係開左埸用指拎試下..

齊實玩BUG圖  唔玩BUG味冇野囉....

...
我有個圖有~1BUT唔係BUG圖=.=
我果個冇~1先係==

引用:
原帖由 NICK_YU 於 2009-9-9 15:35 發表

我想講..你有樣野係錯左囉....
因為你本身有個張係BUG圖既話..人地開正圖..你都係要DOWN...
其實要試係咪BUG圖..只係可以係開左埸用指拎試下..
有幾個程式都可以測hke..
YUI*FlowerFlower*

用hke測最快
按下圖進入正規區

完全不明在說甚麼-3-``
不過對用Bug圖的人一 一鄙視的說-v-``

有時候有D人自己開左BUG圖都唔知@@
我試過玩下玩下佢先彈出黎...

引用:
原帖由 幸運Fx 於 2009-9-9 20:25 發表
有時候有D人自己開左BUG圖都唔知@@
我試過玩下玩下佢先彈出黎...
我都係-_-'',有一次有人開個卡通圖bug...(佢話冇bug),之後我玩玩下唔小心禁左↑↑←↓(開bug)之後個場主話re,我話點解?佢話要同你解釋嗎wo?!之後我入佢場,佢尻踢我...無奈。

回復 11# 的帖子

唔係既..........
加左"bug"既圖.....用完記得消番先放比人lo~
按下圖進入正規區

引用:
原帖由 ◎Kzy_x肥川 於 2009-9-9 21:03 發表
我都係-_-'',有一次有人開個卡通圖bug...(佢話冇bug),之後我玩玩下唔小心禁左↑↑←↓(開bug)之後個場主話re,我話點解?佢話要同你解釋嗎wo?!之後我入佢場,佢尻踢我...無奈。 ...
正常人玩卡戰會唔小心禁左↑↑←↓= =?  我就未試過會咁禁....

16 12
發新話題