26 12
發新話題

大家入黎睇下信你一成呢位人兄幾冇品啦

[Close]

大家入黎睇下信你一成呢位人兄幾冇品啦

自己輸左比我隊友唔鋸就搵我出氣 之後人身攻擊我 我忍唔住串佢囉 佢自己之後打字慢
唔夠人串 就放我鬧佢d野上vlan 之後係平台又三句三句咁洗 即係打一句野要打三次出黎
有本事咪放埋整件事上黎囉 斷章取義~ 唔夠膽即係有人身有屎 淆底

垃圾,玩bug的垃圾唔好嘈la,走場西

引用:
原帖由 死神乂雷 於 2009-9-6 15:56 發表
垃圾,玩bug的垃圾唔好嘈la,走場西
多謝你支持我 你都知道信你一成係呢D人A_A

.................

我之前同信你一成玩到唔係咁冇品-口-

引用:
原帖由 超鈴仔 於 2009-9-6 16:49 發表
可能之前冇人串得佢咁緊要掛  講到尾都係先聊者賤啦

先聊者賤 打死無怨-口-      

引用:
原帖由 弒神乂豪 於 2009-9-6 18:28 發表
先聊者賤 打死無怨-口-      
英雄所見

rp 唔該-,- 有rp先係所有

引用:
原帖由 超鈴仔 於 2009-9-6 16:49 發表
你信個1lv 分身ac都唔信我- -?

http://www.ipve.com/bbs/viewthre ... page%3D1&page=1
有哂rp,個垃圾香甜美黑鮑,唔夠打,就玩bug,之後俾人嘈,就狂打粗口,仲走埋場,神手@@

其實,我呢個ac都係分身@@,我有個15lv ac@@

我都有好幾個十幾lv既ac

唉~你個咩香甜美黑鮑,人廢都算啦,個人仲有冇品到爆~
真係唔比個7你都唔得!!

引用:
原帖由 halloha 於 2009-9-6 19:51 發表
唉~你個咩香甜美黑鮑,人廢都算啦,個人仲有冇品到爆~
真係唔比個7你都唔得!!
十卜,十卜,個垃圾,玩卡戰超垃圾,仲要惡人先告狀,玩bug,狂打粗口,走場飯飯有

為何不用正身
話說樓主你做咩連開兩個post
兩個post都係話信你1成,可以相同post黎

26 12
發新話題