發新話題

[討論] 卡亂 有趣兒童 香甜美黑鮑

[Close]

卡亂 有趣兒童 香甜美黑鮑

香甜美黑鮑

自己pk多事 唔係佢pk係度出手暈人
話左幾句之後自己又走埋場

講多無謂睇rp最實際

(同場另一外黃色 嘜鬼他媽衝擊波 又係幾有趣)

另外如果而家有係綜合1既 可以睇下 聊天個度
由13:32 不停係度溉頻洗到家下都仲洗緊

加返d圖個個先。

由於隻狗仔食完屎 口太臭 太多粗口,我唔直接貼出黎,大家自己慢慢禁黎睇

合共8張。

.postimage.org/image.php?v=aV1HJ92J
.postimage.org/image.php?v=Pq21m2MA
.postimage.org/image.php?v=Pq21mag0
.postimage.org/image.php?v=gxpOmIi
.postimage.org/image.php?v=Pq21mpdS
.postimage.org/image.php?v=Pq21mud9
.postimage.org/image.php?v=aV1HJWWA
.postimage.org/image.php?v=aV1HK0VS

各位要睇就係前面加返上 www  
我就咁貼係貼唔到出黎。

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

自己衰多口仲咁多野講 係要逼我串你~
我又唔知點玩~:~你話係PK呀? 我係新手黎WO
我點知唔可以出技 你咁大反應做乜 自己輸左唔鋸?
又話人冇品呀 又話人冇腦A_A之後我串你唔鋸就放上黎VLAN
你有趣D囉 開埋DBUG圖~真係信你一成都死
你都識講啦 話左幾句之後就走 玩就玩啦 你講乜春姐~
係呀 我係走場~廢事同你個冇品西玩落去 你開果張圖BUG圖黎既
又冇品A_A玩都要串人 有病

你唔知點玩?吹大d呀ma~一個識執朽木大技 識去傳點 識買野 係叫唔知點玩

我輸左唔鋸?  俾人打到走場唔鋸係vlan煩左十幾廿分鐘 你一定好唔鋸啦

我晨早就話左會放rp 。

如果係係韓國官網dl既都叫bug圖就真係無言囉

你都識講 玩你就玩 你可以唔洗理我架喎 天才兒童:D

d有品兒童 又會咁有趣:D

引用:
原帖由 信你一成 於 2009-9-6 14:07 發表
你唔知點玩?吹大d呀ma~一個識執朽木大技 識去傳點 識買野 係叫唔知點玩

我輸左唔鋸?  俾人打到走場唔鋸係vlan煩左十幾廿分鐘 你一定好唔鋸啦

我晨早就話左會放rp 。

如果係係韓國官網dl既都叫bug圖就真係無 ...
我真係唔知點玩WO 我一開場都問你點先WIN 你就吹~
你係咪傻架 我問D我隊友問野 D傳點有得睇架 不嬲魔獸地圖都有呢D模式架啦
唔係唔鋸做咩放上黎姐 你都傻傻地既 邊個煩人20幾分鐘呀 係咁重覆一句 唔知邊個唔鋸呢
你係鋸就唔會放上黎啦 我唔覺你幾有品 你唔係開BUG圖咩 我用果隻人出左招技係咁飛
你都傻傻地既~ 自己先聊賤者學乜人嘈 你都識講啦 玩就玩 你學乜人串姐 點解要唔理你
好聲好氣同你講你串我A_A又唔夠人串  成個冇腦傻仔咁
仲有 邊有人比人無啦啦串會唔出聲唔理人 我話可以出到技WO
之後你要人身攻擊? 我係有趣兒童 你咪冇品兒童囉

有趣

一開場我揀80殺,咁你問我答你殺80個人或者殺左下隻王都叫唔岩

我無話唔鋸喎  我係話緊你唔鋸我咋  不停重覆個一句既係邊個呢可?:D

官網dl都叫bug圖  原來如此:D

咁你都識講  玩就玩  串就串   你奈我咩何? :D

唔應你機 唔代表唔夠串  再者一定要應你機?容嘜易俾你隻癲狗咬死:D  瘋狗証又唔睇醫生

引用:
原帖由 信你一成 於 2009-9-6 14:17 發表
有趣

一開場我揀80殺,咁你問我答你殺80個人或者殺左下隻王都叫唔岩

我無話唔鋸喎  我係話緊你唔鋸我咋  不停重覆個一句既係邊個呢可?:D

官網dl都叫bug圖  原來如此:D

咁你都識講  玩就玩  串就串   你 ...
唔夠你有趣 你冇唔鋸做咩係咁重覆姐~
有眼睇啦 一句野要打三次出黎 唔應我?
你打字咁慢點應姐 我平時都係玩就玩
你自己無啦啦串人 仲好意思放上黎
官網又點姐 我點知咩係官網 我出一招技就BUG左唔係BUG圖係咩
其實你知唔知自己打咩架 我係話你無啦啦串人 邊有人比人串會唔出聲
你連自己都乜都唔知啦 你加個笑符號好好笑嗎 自己唔鋸仲咁多野講=.=
唔知邊隻狗無啦啦吠人 比人鬧返就話人癲狗~有問題

引用:
原帖由 香甜美黑鮑 於 2009-9-6 14:20 發表

唔夠你有趣 你冇唔鋸做咩係咁重覆姐~
有眼睇啦 一句野要打三次出黎 唔應我?
你打字咁慢點應姐 我平時都係玩就玩
你自己無啦啦串人 仲好意思放上黎
官網又點姐 我點知咩係官網 我出一招技就BUG左唔係BUG圖係咩
其實你知唔知自己打咩架 我係話你無啦啦串人 邊有人比人串會唔出聲
你連自己都乜都唔知啦 你加個笑符號好好笑嗎 自己唔鋸仲咁多野講=.=
唔知邊隻狗無啦啦吠人 比人鬧返就話人癲狗~有問題
不停重覆個個係你姐 一句野打三次出黎  我先唔想好似你咁 應你三次

打字快又點慢又點?唔應你唔代表慢

事實係有人無品點解唔串得? 仲有意思係度串人

自己用大蛇招2技 中左bug就叫bug圖?有趣有趣。

之後先加上去既野係度嘈  果然有趣。嘜唔俾加符號架咩?個人喜好唔俾加?

邊個唔鋸多d 一睇就知啦  煩左咁耐都仲咁好耐性係度煩    你繼續~

引用:
原帖由 信你一成 於 2009-9-6 14:26 發表

不停重覆個個係你姐 一句野打三次出黎  我先唔想好似你咁 應你三次

打字快又點慢又點?唔應你唔代表慢

事實係有人無品點解唔串得? 仲有意思係度串人

自己用大蛇招2技 中左bug就叫bug圖?有趣有趣。

之後先加 ...
係囉 我認我係幾秒一打一句野出黎  不過咁WO 我冇重覆 好似你咁咩 一句旦三次出黎
仲話人地洗頻 笑死人 我唔覺你冇心應我 你自己駁唔到人 打字又慢 你應唔應付得黎呀
我唔覺自己冇品 係敵人我就出技架啦 我唔明點解有人可以串人 又人身攻擊 邊個冇品D?
你都識講啦 我中左BUG 即係BUG圖黎 張圖有BUG咪BUG圖囉 自己駁唔黎就話唔耐性
你咪上論壇發洩囉 我驚你發洩唔到係天台跳落去  你冇耐性又回咁多次
你有本事就影哂成個版本出黎啦 影D唔影D 又話話我幾句 你都認左啦 先聊者賤
你唔影下自己嬲到要一句洗三次 你係鋸既話 做咩上論壇發洩 自己唔鋸就出聲啦
仲係到死撐
同埋我真係覺得你好冇品 RP就全部放哂上黎啦 事件既始末 你呢D人淨係識放我串你果d說話上黎
斷章取義 要人信你"

狗仔唔好咬人住  搵緊網up load你d重覆又重覆既煩人洗頻野  唔好煩住

引用:
原帖由 信你一成 於 2009-9-6 14:40 發表
狗仔唔好咬人住  搵緊網up load你d重覆又重覆既煩人洗頻野  唔好煩住
狗仔咪你囉 你自己唔鋸就要話人狗仔 我唔覺你有任何人性~
我冇重覆wo~斷章取義有咩用 有本事咪放哂完哂對話囉 包括你講過果d野
唔係搵鬼信你咩 真係信你一成都死

由於隻狗仔食完屎 口太臭 太多粗口,我唔直接貼出黎,大家自己慢慢禁黎睇

合共8張。

.postimage.org/image.php?v=aV1HJ92J
.postimage.org/image.php?v=Pq21m2MA
.postimage.org/image.php?v=Pq21mag0
.postimage.org/image.php?v=gxpOmIi
.postimage.org/image.php?v=Pq21mpdS
[.postimage.org/image.php?v=Pq21mud9
.postimage.org/image.php?v=aV1HJWWA
.postimage.org/image.php?v=aV1HK0VS

我就咁貼係貼唔到出黎。

信你一成 做人吾好咁串好wo
我玩開信長 我見1.24 冇綠優先去學玩卡亂大約一星期
作為一個卡亂新手 比你條友沖去番生點 洗殺人?仲要係出黎乜野事都吾知 就比你秒左
乜人都吾q鋸啦 la  倒番轉頭 你吾識玩信長 我針殺你偷錢 1100 你都走場啦

引用:
原帖由 他媽沖擊波 於 2009-9-6 15:01 發表
信你一成 做人吾好咁串好wo
我玩開信長 我見1.24 冇綠優先去學玩卡亂大約一星期
作為一個卡亂新手 比你條友沖去番生點 洗殺人?仲要係出黎乜野事都吾知 就比你秒左
乜人都吾q鋸啦 la  倒番轉頭 你吾識玩信長 我針殺你偷錢 1100 你都走場啦
係因為條友煩我先咁做

再者   我唔識玩信長   所以我唔會走去玩

引用:
原帖由 信你一成 於 2009-9-6 15:01 發表
我就咁貼係貼唔到出黎。
係囉 我睇哂啦 我唔覺我有咩重覆 咁即係你吹水啦~
點解唔貼自己講果d野出黎姐  如果各位比人無啦啦串 唔會還擊嗎
用粗口好正常姐~香港大把人講粗口啦 個個都貼哂出黎呀 傻仔
唔知點解個傻仔唔貼自己講果d野出黎呢~

信你一成成日玩卡通蝦新手
新手入去場吾好同佢對敵比佢SM
同佢一隊好了

發新話題