發新話題

88咁多位 後會有期

[Close]

88咁多位 後會有期

我今晚11:25分機 88咁多位等我學下Cyu.先 依家
好多謝小junjun(師父)教我咁多野 雖然成日**不良詞語**我不過回想番其實你**不良詞語**都係想我勁d姐 =) 我好記得我第1日識你.. 個時係係sp團內戰既..不過個時冇咩交流.. 但係打多左..你開始教我走位同埋點出eq .. 個時我真係feel到自己進步左..心想如果你可以係咁教我就好了..點知過左幾日你收我做你徒弟全力教我(我個時幾開心) 我進步左好多個時真係由慢慢係sp團做新仔慢慢打出名堂(可能係因為你帶我路) 直到你開始打**廣告**盃 小教左我... 我個時有dd sad 不過我keep 睇住你地打既replay 等你打完**廣告** 盃會教番我... 個時好在 BAD哥成日陪我打彈彈人渣 大佬!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 唔好唔記得我呀
好在你打完**廣告**盃有教番我 ...... 令到我又急急進步 =) (雖然唔係好明顯但係我覺得好多嫁啦) 直到依家... 我真係好多謝你師父 多謝你不離不棄咁教我..我真係好開心 依個暑假
多謝大佬bad 成日同我打機 對我咁好=)
多謝傻仔 r 介介 同埋dee哥 亮成日同我打團又教下我打團
多謝森成日同我嘈 a__a
仲有多謝傑同霖成日同我打團我地一齊進步
最後多謝比我入omg團令我變強 =)
我走左雖然冇得打團戰但係我會on msn 同vlan keep 住睇下你地點嫁... 唔好唔記得我呀大家

請原亮我打字同文法唔勁
Hi, how are you?

引用:
原帖由 [omG]._mS!JuN 於 2009-9-5 07:01 發表

當然唔會唔記得你啦
唔係個陣sp內戰 都唔會識到你喇

希望你一路順風啦
12月番黎記得搵我唷
多謝.... 12月一定搵你

引用:
原帖由 rambox 於 2009-9-5 11:19 發表
唔好加個傻仔2字ok? 順風lo~
多謝 ...不過改唔到sor a___a

引用:
原帖由 [omG]._mS!JuN 於 2009-9-5 15:50 發表

你2個多D幫襯團版就OK
一定一定

引用:
原帖由 [omG]._DiEhArD 於 2009-9-5 18:09 發表
你睇下你條友仔...我個名...一隻字都冇 u sm >
你依d唔洗post上去啦心照is ok

我安全到步了 大家+油呀唔好比個團滅絕

發新話題