21 12
發新話題

睇黎貴團真系好鍾意SOLO 贏既RP

[Close]

睇黎貴團真系好鍾意SOLO 贏既RP

GGX 同貴團戰. 我地5FD 抱著ONX 亂玩心態 而勝.完
貴團真系很好很強大

*請看回10樓不要再引起本團罵戰..
    呢場不指是你朋友  你的朋友也有我的朋友
    想在本團拿彩之前..  查清楚先   
    免引罵戰在你貼編輯  拍謝了 by Jun

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

OOOO 如果你想中傷我地團... congrad 你成功了 見冇人回你 等我幫下你啦   我地又唔係第1次輸

kai?

Hi, how are you?

我地輸左11次啦aoa
咁你講到你亂玩咪認真同我地打番場lo 講完

唔知 邊面似亂玩多d呢
笑已引

引用:
原帖由 t-SZ 於 2009-9-3 12:00 發表
GGX 同貴團戰. 我地5FD 抱著ONX 亂玩心態 而勝.完
貴團真系很好很強大
拿彩 ?  博出位呀你  ?
1. 睇rp我地亂玩多d定你地?
2. 我係vlan團計分或友誼先po版
3. 團版we既.. 我po咩=我既事wo.. why影響you?
4. 我贏你一場po你團版話我亂玩既心態ok?

引罵戰請行開吧

話我地po 贏rp solo 不如話下你自己 po 咁多影片博出位gd?

原來**廣告** 都可以打計分
整影片就出位 妳很成功打擊我鳥

發生什麼事

回復 1# 的帖子

真的想拿彩

想中傷我的愛心師傅?

引用:
原帖由 t-SZ 於 2009-9-3 17:31 發表
我請你食泥....因為你攞採唔成功 咁我未比舊泥你食比你等你唔好咁傷心>_<

仲有計分講緊vlan呀傻春...

你真係kai到呢........
打擊你呀 唔洗打擊你都傻下傻下咁 打擊你做咩q

引用:
原帖由 t-SZ 於 2009-9-3 17:31 發表
勞煩睇清楚我打咩..
本人係vlan團友誼 / 計分先po團版  拍謝
不是vlan計分先po團版
本人那句說過 GGx可計分

有場精華係例外 > 個場因為贏得dd gag而post

你先打擊我地定我打擊你
貴團好中意solo贏既rp ??
我地團版如何運作真的要跟你說嗎

正如閣下好喜歡製作自己既影片 下忍? 島金? 下忍直爆?
很捧耶對不
閣下認為自己在vlan 有點名氣就想挑戰本團 或搞事嗎?
本人在很多團版 / 信區都看見閣下既Post : 走場 / 掛機 / 多次批評別人既post
閣下口品及作風一早已見識
謝謝瀏覽本團團版

引用:
原帖由 [omG]._mS!JuN 於 2009-9-4 02:53 發表

勞煩睇清楚我打咩..
本人係vlan團友誼 / 計分先po團版  拍謝
不是vlan計分先po團版
本人那句說過 GGx可計分

有場精華係例外 > 個場因為贏得dd gag而post

你先打擊我地定我打擊你
貴團好中意 ...
GOOD! 條友想做明星

回復 11# 的帖子

我又想做明星  

我想上位

教我點做

引用:
原帖由 Gbi-aCE 於 2009-9-4 18:16 發表
我又想做明星  

我想上位

教我點做
你令我諗起古惑仔9龍冰室最尾果度 條友拎把刀插落9紋龍度大叫一聲 [我都要上位嫁ma]

[/url]

@@        哦

最後果part             佢細佬既阿哥比9紋龍殺左阿嘛

N年前的RP.......我仲有份打

21 12
發新話題