發新話題

【Rainbow Six Vegas 2】貼圖區!!!

[Close]

過癮
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
[STF]KivaRa

引用:
原帖由 Akiraleung 於 2009-9-24 00:18 發表

過癮
如果有賊入黎你會唔會按制呢

Rainbow Six : Veags 2 : [SSH] Him

引用:
原帖由 seedkim 於 2009-9-24 00:48 發表

如果有賊入黎你會唔會按制呢
一按門口我同baby都係咁先
[STF]KivaRa

引用:
原帖由 Akiraleung 於 2009-9-24 00:18 發表

過癮
做咩鬼~~ 撞鬼囉~~ 你地個 look 同我一樣既 =.=v~
Rainbow Six Vegas 2 玩家msn群組 : [email protected]

[SSH]Roy

引用:

過癮
睇真d~ 你分明扮我的五色戰隊~~~
Rainbow Six Vegas 2 玩家msn群組 : [email protected]

[SSH]Roy

引用:
原帖由 fung2222 於 2009-9-24 02:45 發表

睇真d~ 你分明扮我的五色戰隊~~~

咁我改camo囉
[STF]KivaRa

有組織慘入

Rainbow Six : Veags 2 : [SSH] Him

daddy太屈機
我要做daddy fan club既主席

想貼圖..但唔夠積分
有咩方法可以貼到圖?

引用:
原帖由 jccss 於 2009-9-27 21:49 發表
想貼圖..但唔夠積分
有咩方法可以貼到圖?
為有上載到空間用[img]貼...

引用:
原帖由 seedkim 於 2009-9-27 23:06 發表

為有上載到空間用貼...
試過..唔得,出左而句野
很抱謙!你級別還未達到能發佈廣告帖行為,請足夠級別再發吧!

引用:
原帖由 jccss 於 2009-9-28 02:02 發表

試過..唔得,出左而句野
很抱謙!你級別還未達到能發佈廣告帖行為,請足夠級別再發吧!
沒留意新手上路限制咁大....

[STF]KivaRa

CONNECTING........................
CONNECTING........................
Call of Duty : Modern Warfare 2
[HOOAH]團長 --- [HOOAH]Sam

Left 4 Dead 2
Samlau0459

Rainbow Six Vegas 2
[STF]團長 --- [STF]Sam

好明顯搵亂檔

發新話題