發新話題

貴團員叫人挑3分事件...望貴團長給予本人交代!!!

[Close]
吾系我覺得冇錯.係我反映番我既個人意見姐

引用:
原帖由 香煙乂凍結 於 2009-8-22 13:58 發表
吾系我覺得冇錯.係我反映番我既個人意見姐
事實係咪...自己心照啦...!!!

引用:
原帖由 chong5315 於 2009-8-22 13:44 發表

唔該曬...但望貴團能正視問題!!
團員品格問題會否+入為日後貴團招收新人準則之一呢??
答案唔洗答我....因團員會直接影響團給人既形象!!望考慮
我唔想再見倒貴團/該團員再次出現同類似事件!!
望能訓示貴團團員...謝 ...
本團會保持原來的收生準則
不會為任何人的意見而作出任何改變
本團有自己的原則
不需要其他人作出任何意見
感謝

引用:
原帖由 chong5315 於 2009-8-22 13:09 發表

正選團員:wind(精英團員)
              香煙乂無名(精英團員)
              香煙乂凍結(精英團員)
              香煙乂希望(精英團員)
              香煙乂沙龍(精英團員)           
              香煙乂潛 ...
關於處分的問題
本團會自行判斷

引用:
原帖由 chong5315 於 2009-8-22 13:19 發表

香煙團的確係出名.......勁!!
團員品格更加.............勁!!!
本人有幸同貴團精英團員進行3分比賽..本人感到十分有幸!!!
但貴團技術和品格更加令我刮目相看!!!的確.....勁!! ! :lol  ...
如果你開post是為了挑引的話
本團亦只能感謝你的舉報

wow大佬金好英
[/url]

哇=口=又黎多獲 貴團真係又團結又無限既包容

[香煙團的確係出名.......勁!!
團員品格更加.............勁!!!
本人有幸同貴團精英團員進行3分比賽..本人感到十分有幸!!!
但貴團技術和品格更加令我刮目相看!!!的確.....勁!! ! :lol

唔好咁啦= =一陣佢又唔係正式團又唔關佢地事架啦~

佢地既技術不是常人可比擬的..
金次事件令我深深明白到正式團的技術和品德是這樣的!!

貴團人品問題  開團的時間就知道 ;]

唉 ,你地真系好x煩
我幫佢叫多你一聲老豆牙 白痴仔

佢單挑既技術不如人,咁你覺得 你團戰既技術比佢好??
你入一個團 系因為3分勁??
5洗睇你識5識打團戰
可能樓主你單挑很強 但 團戰又可能是一個.........

我想問
你有無影相 話佢英成左你輸左就叫你老豆???
有既 你貼埋出來 5該

花龜大好英
[/url]

堅系煩囉 :L

發新話題