發新話題

貴團員叫人挑3分事件...望貴團長給予本人交代!!!

[Close]
唉.又話佢出去開場..佢走我咪跟住出去同佢打囉..
吾通講左吾出去打!?

回復 14# 的帖子

輸左就認啦,仲特登叫人傻仔  .............人品真係................

引用:
原帖由 香煙乂凍結 於 2009-8-22 13:15 發表
我想講我冇走場
但你咁想我叫你老豆我咪叫囉
傻仔...老豆
香煙團的確係出名.......勁!!
團員品格更加.............勁!!!
本人有幸同貴團精英團員進行3分比賽..本人感到十分有幸!!!
但貴團技術和品格更加令我刮目相看!!!的確.....勁!! ! :lol

吾係用錯ac係我fd係屋企上vlan post留低左個ac...

引用:
原帖由 香煙乂凍結 於 2009-8-22 13:27 發表
吾係用錯ac係我fd係屋企上vlan post留低左個ac...
你有你講
我有我聽既姐呢d野
係唔係事實就心照啦呢d

嗯..咁呢個的確係事實...我只不過係講番出來.

咁事實你輸左唔認數
叫人老豆重要加傻仔
可悲.

0k....老豆.得咪!???

唔係同我講
同返當事人講

佢睇到自然會知喇...!!!!!

我們只能說對不起吧.

引用:
原帖由 香煙乂凍結 於 2009-8-22 13:35 發表
0k....老豆.得咪!???
的確係好!!
可惜遲尼,,,,,你嚴重影響完你個團既形象先講!!!
我是傻仔..你連傻仔1殺都唔得..你是...........??

吾係遲左..係你ggOR比人GG左人係咪好順手咁走先..!?

引用:
原帖由 佐佐木嵐爺 於 2009-8-22 13:37 發表
我們只能說對不起吧.
唔該曬...但望貴團能正視問題!!
團員品格問題會否+入為日後貴團招收新人準則之一呢??
答案唔洗答我....因團員會直接影響團給人既形象!!望考慮
我唔想再見倒貴團/該團員再次出現同類似事件!!
望能訓示貴團團員...謝!!!

引用:
原帖由 香煙乂凍結 於 2009-8-22 13:40 發表
吾係遲左..係你ggOR比人GG左人係咪好順手咁走先..!?
我想講...我有rp....你係比賽前應該清楚你同我輸左需要做d 咩!!!
你一gg 就走....完成沒有附責任!!!
從你言語上我覺得你完全覺得你冇錯!!!勁!!

發新話題