發新話題

龍族

[Close]

龍族

大家有冇玩過
龍族哩隻game雖然係差唔多10年前執左凹
而且畫質不好....
但係極好玩
算懷舊了吧

龍族有私服wor
都dl過黎玩下.
真係好易升- -
不過就係太易升d細節野唔識就冇玩喇
太易升禁多人高lv都冇咩興趣玩

引用:
原帖由 傻謙﹏ 於 2009-8-17 23:43 發表
龍族有私服wor
都dl過黎玩下.
真係好易升- -
不過就係太易升d細節野唔識就冇玩喇
太易升禁多人高lv都冇咩興趣玩
你玩果個幾多倍經-.-????

我都想玩番龍族啊=.=
我仲好懷念當年用女角裸跑o既風光史

有= = 打城戰 下下比D高LV秒.........
來自行河某粒星上

play3龍族
伺服器啟動日期(已決定):2009年3月14日 下午6:00
伺服器主機1:專業Xeon伺服器 16GB Ram
伺服器主機2:專業伺服器 8GB Ram
伺服器主機3:專業伺服器 8GB Ram
伺服器主機4:專業伺服器 8GB Ram
使用DrayTek專業硬件防火牆
網絡速度:100MB光纖
開放地圖:仿舊官方設定:全開
經驗值倍率: 10倍
工作技能倍率: 20倍
怪物掉錢倍率: 2倍
戰鬥技能上限: 200
商店開放之物品:仿舊官方設定
特武等級上限:Grade5
制作特武之纏絲瑪瑙/祝福之葉數量:仿舊官方設定
特武每日上限:仿舊官方設定

國家捐款獲得之名聲:
捐款 $100000 獲取 7點名聲值
捐款 $300000 獲取 10點名聲值
捐款 $500000 獲取 14點名聲值
捐款 $1000000 獲取 20點名聲值

進階職業:
一轉 105級 加 1500名聲 進階職業之方法:仿舊官方設定:使用物品(極限之石)
二轉 110級 加 2500名聲 進階職業之方法:仿舊官方設定:二十四個任務和取得(炎魔之牙)
三轉 120級 加 3000名聲 進階職業之方法:仿舊官方設定:二十四個任務和取得(大巫妖之眼)
四轉 135級 加 4000名聲 進階職業之方法:仿舊官方設定:二十四個任務和取得(紅龍的鱗片)
五轉 150級 加 5000名聲 進階職業之方法:仿舊官方設定:二十四個任務和取得(阿姆塔特的劍)

邊境戰爭: 星期一至六每晚9:00PM開始,11:00PM結束
低級國戰: 星期六中午2:00PM開始
高級國戰: 星期日中午3:00PM開始

深淵魔域迷宮任務:
星期五晚上11:00PM - 3:00AM
星期四下午12:00PM - 4:00PM

不死洞窟任務:
星期六晚上11:00PM - 3:00AM
星期二下午12:00PM - 4:00PM

大迷宮任務:
星期日晚上7:00PM - 11:00PM
星期六下午12:00PM - 4:00PM

其他新增的遊戲管理元素:
已加入舊官方之帳號停權系統
伺服器將會記錄所有戰鬥數據
伺服器將會記錄所有物品數據(玩家在NPC買過一支初級藥水我們也有記錄)

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

我不能貼LINK...你們到YAHOO搜尋吧~
如果好的話介紹你們的朋友一起玩,一個傳一個

引用:
原帖由 rray 於 2009-9-28 09:08 發表
我不能貼LINK...你們到YAHOO搜尋吧~
如果好的話介紹你們的朋友一起玩,一個傳一個
OK 喎  睇落去幾多人   如果再多D人  再激D
來自行河某粒星上

PLAY 3 的玩家人數明顯上升左!!! 多謝大家支持..

推上去~~~比更多人可以玩到好 ser

wa...
我係上面貼圖果到見到2個以前識既人= =

隻game汁左好long time

好想玩番囉.....

龍族有私服/.????????

玩番龍族啊:call:

發新話題