發新話題

【Rainbow Six Vegas 2】槍械圖文詳細資料

[Close]

【Rainbow Six Vegas 2】槍械圖文詳細資料

我終於完成全部圖啦~~ 好辛苦嫁~~

大家如果對各槍械有獨特見解,歡迎你分享!!

引用:
DAMAGE - 傷害
RANGE - 範圍
ACCRACY - 準確性
PENETRATION - 穿透力
MAGAZINE SIZE - 子彈數量

衝鋒槍篇 (SUBMACHINE GUNS)

輕機槍篇 (LIGHT MACHINE GUNS)

突擊步槍篇 (ASSAULT RIFLES)

狙擊槍篇 (SNIPER RIFLES)

獵槍/散彈槍 (SHOTGUNS)

引用:
原帖由 Voyeur 於 2009-8-11 19:50 發表
E D 唔係衝鋒槍 SMG咩=  =
OK THX~

引用:
原帖由 samlau0459 於 2009-8-11 20:59 發表
係....
輕機槍係M249呀果D....
OK THX~

引用:
原帖由 aa16092000 於 2009-8-11 21:53 發表
我想講...
呢d係叫衝鋒槍
唔係輕機槍
輕機槍同衝鋒槍係兩樣完全唔同既槍...
MG36、M249果d先係輕機槍

同類槍用上手我玩唔出有幾大分別其實...
在我而言只有身得順有同唔順手
比全部數值較高/一樣的G3KA4我用反而冇 ...
OK THX~

引用:
原帖由 新奇*橙 於 2009-8-11 12:55 發表
post埋其他槍好唔好??
未有時間整呀~~ >.<

各位 SORRY~

因為我將 SUBMACHINE GUNS 調轉左 LIGHT MACHNE GUNS!

我太趕時間,PO完就上左大陸!!

不過宜家改返了~ THX 大家提點~

我很喜歡 aug para~~

換彈快, 密集, 準~

引用:
原帖由 新奇*橙 於 2009-8-20 01:34 發表
仲有狙同shotgun未post
比 d time 我先~~

唉~~~ 我放假先得閒整~終於搞好了~~
Rainbow Six Vegas 2 玩家msn群組 : [email protected]

[SSH]Roy

引用:
原帖由 samlau0459 於 2009-8-26 16:45 發表
AR都係叫返突擊步槍好D
攻擊步槍個名好怪
改左啦~~ 宜家個名好d嗎 ?
Rainbow Six Vegas 2 玩家msn群組 : [email protected]

[SSH]Roy

引用:
原帖由 davy9000 於 2009-9-4 18:22 發表

認同,希望大家都評論1下手槍
比一點時間我! 我要整一整!

[SSH]Roy

引用:
原帖由 kennyyung838 於 2009-9-13 15:32 發表
整完未啊,roy哥
比多兩晚時間我~

[SSH]Roy

發新話題