發新話題

【Rainbow Six Vegas 2】槍械圖文詳細資料

[Close]
我很喜歡 aug para~~

換彈快, 密集, 準~

其實aks-74u同ak47有咩分別
外形同威力都一樣既= =

回復 17# 的帖子

表上面果幾項數據唔代表全部
例如後座力,彈道等就唔能夠從表上得知,要你親身試過先知

引用:
原帖由 新奇*橙 於 2009-8-19 10:10 發表
表上面果幾項數據唔代表全部
例如後座力,彈道等就唔能夠從表上得知,要你親身試過先知
2枝ak我都試過
分別唔大

做咩del哂我之前d回覆= =
Call of Duty : Modern Warfare 2
[HOOAH]團長 --- [HOOAH]Sam

Left 4 Dead 2
Samlau0459

Rainbow Six Vegas 2
[STF]團長 --- [STF]Sam

仲有狙同shotgun未post

引用:
原帖由 新奇*橙 於 2009-8-20 01:34 發表
仲有狙同shotgun未post
比 d time 我先~~

回復 22# 的帖子

真係唔該哂你喇
咁有心~

唉~~~ 我放假先得閒整~終於搞好了~~
Rainbow Six Vegas 2 玩家msn群組 : [email protected]

[SSH]Roy

AR都係叫返突擊步槍好D
攻擊步槍個名好怪
Call of Duty : Modern Warfare 2
[HOOAH]團長 --- [HOOAH]Sam

Left 4 Dead 2
Samlau0459

Rainbow Six Vegas 2
[STF]團長 --- [STF]Sam

引用:
原帖由 samlau0459 於 2009-8-26 16:45 發表
AR都係叫返突擊步槍好D
攻擊步槍個名好怪
改左啦~~ 宜家個名好d嗎 ?
Rainbow Six Vegas 2 玩家msn群組 : [email protected]

[SSH]Roy

我想睇手槍丫 , 無既  ......

引用:
原帖由 wikita 於 2/9/2009 09:53 發表
我想睇手槍丫 , 無既  ......
認同,希望大家都評論1下手槍
[GSG]隊長DAVY

引用:
原帖由 davy9000 於 2009-9-4 18:22 發表

認同,希望大家都評論1下手槍
比一點時間我! 我要整一整!

[SSH]Roy

整完未啊,roy哥
[STF]KennY

發新話題