41 123
發新話題

【Rainbow Six Vegas 2】槍械圖文詳細資料

[Close]

【Rainbow Six Vegas 2】槍械圖文詳細資料

我終於完成全部圖啦~~ 好辛苦嫁~~

大家如果對各槍械有獨特見解,歡迎你分享!!

引用:
DAMAGE - 傷害
RANGE - 範圍
ACCRACY - 準確性
PENETRATION - 穿透力
MAGAZINE SIZE - 子彈數量

衝鋒槍篇 (SUBMACHINE GUNS)

輕機槍篇 (LIGHT MACHINE GUNS)

突擊步槍篇 (ASSAULT RIFLES)

狙擊槍篇 (SNIPER RIFLES)

獵槍/散彈槍 (SHOTGUNS)

post埋其他槍好唔好??

引用:
原帖由 Voyeur 於 2009-8-11 19:50 發表
E D 唔係衝鋒槍 SMG咩=  =
OK THX~

引用:
原帖由 samlau0459 於 2009-8-11 20:59 發表
係....
輕機槍係M249呀果D....
OK THX~

引用:
原帖由 aa16092000 於 2009-8-11 21:53 發表
我想講...
呢d係叫衝鋒槍
唔係輕機槍
輕機槍同衝鋒槍係兩樣完全唔同既槍...
MG36、M249果d先係輕機槍

同類槍用上手我玩唔出有幾大分別其實...
在我而言只有身得順有同唔順手
比全部數值較高/一樣的G3KA4我用反而冇 ...
OK THX~

引用:
原帖由 新奇*橙 於 2009-8-11 12:55 發表
未有時間整呀~~ >.<

各位 SORRY~

因為我將 SUBMACHINE GUNS 調轉左 LIGHT MACHNE GUNS!

我太趕時間,PO完就上左大陸!!

不過宜家改返了~ THX 大家提點~

AUG PAPA
我驚左佢啦 ..
有陰影

引用:
原帖由 口刁_你 於 2009-8-13 01:54 發表
AUG PAPA
我驚左佢啦 ..
有陰影
點解?

呢支槍射速快, 彈數少
好快冇哂彈, 不過準...(因為射速快, 所以集彈性高)
但係如果配HI-CAP MAG的話就蝕左冇得用鏡...
所以呢支槍唔用好D....

用TYPE 05就可以解決呢個問題...
不過TYPE 05成支步槍咁.....
唔鐘意

請勿插.....
接受意見

type 05 唔錯咖
我覺得支野幾型
但手感真係麻麻= =

引用:
原帖由 新奇*橙 於 2009-8-11 12:55 發表
咁得閒你,不如你整啦

衝鋒槍 其實個人利講 唔洗太在意準確度,射速我覺得比較重要,其次係換彈速度,因為衝鋒槍係近身武器~

引用:
原帖由 samlau0459 於 2009-8-13 02:45 發表

點解?

呢支槍射速快, 彈數少
好快冇哂彈, 不過準...(因為射速快, 所以集彈性高)
但係如果配HI-CAP MAG的話就蝕左冇得用鏡...
所以呢支槍唔用好D....

用TYPE 05就可以解決呢個問題...
不過TYPE 05成支步槍咁..... ...
好似SMG裝唔得HIGH CAPACITY MAG的吧,
能裝的我記得僅手槍,自動步槍

引用:
原帖由 Seasons 於 2009-8-14 16:52 發表

好似SMG裝唔得HIGH CAPACITY MAG的吧,
能裝的我記得僅手槍,自動步槍
係咩???
SOR...

多謝提醒
Call of Duty : Modern Warfare 2
[HOOAH]團長 --- [HOOAH]Sam

Left 4 Dead 2
Samlau0459

Rainbow Six Vegas 2
[STF]團長 --- [STF]Sam

回復 24# 的帖子

唔緊要,我自己曾經都唸P90裝個大MAG係唔係得61發用

以後我都定會有借返你意見唧時候,共大家一齊提高

41 123
發新話題