發新話題

信長之野望F1.24A7(最後更新:9月5) _ (1.23&1.24版本通行)

[Close]
犯法行為?11.2B版權為GXC所有。
除非作者完全自己從零開始做一個出黎。

引用:
原帖由 nakuzjack 於 2009-8-9 20:48 發表
犯法行為?11.2B版權為GXC所有。
除非作者完全自己從零開始做一個出黎。
好似版權系 暴風雪 所有.

人地系好心幫大家, 唔需要甘樣話人地掛 ^^"

當年信貳自己重新整左張地圖,有原圖都唔用,整完重要比**廣告**插到飛起。
但解今次偷(<-重點)左原圖,改左佢就得?

龍大
測試過後應該放頂加精華
大力宣傳此圖
而已應為這為會員增送vip會員

回復 73# 的帖子

唔錯wo  

我都覺得e+個名 怪怪地   1.24a係魔獸版本....

非常好,我的警告被無視了,只能向版權所有的人報告了。

樓主 都唔係到  點答你- -

唔通要人地24小時係到 等人問問題咩

引用:
原帖由 nakuzjack 於 2009-8-9 20:58 發表
當年信貳自己重新整左張地圖,有原圖都唔用,整完重要比**廣告**插到飛起。
但解今次偷(
行為好唔同, 信貳個"作者"或者真系重新整左張地圖, 但似乎系聲稱所有人.

但樓主好似冇話過張圖系佢, 而且佢都冇留名, 既然張圖唔系佢, 冇佔有, 點算偷.
除非樓主聲稱張圖系佢所有啦

既然你話信長11.2B原圖已經流出, 甘即系所有人都可以修改到.

唔好唔記得  信2 右上角  係有信2作者的名字

引用:
原帖由 龍之振雄 於 2009-8-9 21:10 發表

行為好唔同, 信貳個"作者"或者真系重新整左張地圖, 但似乎系聲稱所有人.

但樓主好似冇話過張圖系佢, 而且佢都冇留名, 既然張圖唔系佢, 冇佔有, 點算偷.
除非樓主聲稱張圖系佢所有啦

既然你話信長11.2B原圖已 ...
阿峰沒有把112b的地圖加密
而我又記得他公開說過不理自行更新/修改地圖的人(((沒記錯的話

引用:
原帖由 sTRIvE〞澪 於 2009-8-9 20:59 發表
龍大
測試過後應該放頂加精華
大力宣傳此圖
而已應為這為會員增送vip會員
好提議, 我等待大家測試報告

流出唔表示可以用,,,,人人都衝紅燈唔表示可以衝紅燈。

我所知就係,呀峰把所擁有權交給那個壇。

去除非英雄單位不能合成物品的規定 <<<
這個...感覺不是很對的說
能改回嗎?!  我還是喜歡放在地下再合成
感覺不會那麼單調]
變了小小的風格了

11.2b...在食兵時..要時間回去合裝..
令到合裝的時間沒有了

引用:
原帖由 nakuzjack 於 2009-8-9 21:21 發表
流出唔表示可以用,,,,人人都衝紅燈唔表示可以衝紅燈。

我所知就係,呀峰把所擁有權交給那個壇。
王帝都唔急

太監急黎做咩

順奇自然就好了。

反正無論信2s版新版都好

都係想玩家開心

所以 請別爭論了

只要把RB 跟 UB刪掉就可以了

畢竟這次更新主要是修正Jass虛擬機Bug

RB 跟 UB只是陪襯而已
引用:
原帖由 sTRIvE〞澪 於 2009-8-9 21:11 發表

阿峰沒有把112b的地圖加密
而我又記得他公開說過不理自行更新/修改地圖的人(((沒記錯的話
信野的版權是暴風雪的,不是阿峰的

而暴風雪又比我地自行用WE修改任何一張地圖0.0

所以改信野係冇問題

發新話題