發新話題

【Rainbow Six Vegas 2】【WTF Team】已解散

[Close]

回復 78# 的帖子

IM ALSO 老手, MY FIRST GAME IS RAINBOW SIX VEGAS 2 AND I HAVE PLAYED IT FOR MORE THAN 1 YEAR BUT IM STILL 7 SUCK

回復 136# 的帖子

but still 7 suck
nice eng
i love u hung

引用:
原帖由 口刁_你 於 2009-8-14 18:53 發表
  橙哥講出心底話了
我想將時間拖到第2日既 8點59分 pm
你真心話係咩先
SDU招募戰士..有冇人入

hi all 我部電腦終於整番好
唔知打完團戰未呢?
durexxxxxxxxxxL

引用:
原帖由 manuhin 於 2009-8-15 22:06 發表
hi all 我部電腦終於整番好
唔知打完團戰未呢?
未開始

virus 我想同你玩ar

[WTF]KennY
你幫手諗下比賽地圖呀

4種mode 各1地圖!!!

Rainbow Six : Veags 2 : [SSH] Him

喂咁多位
團戰方面打算出邊幾個大家比d意見我

引用:
原帖由 seedkim 於 2009-8-17 11:23 發表
[WTF]KennY
你幫手諗下比賽地圖呀

4種mode 各1地圖!!!
我比d意見啦
a&d: street
tl: murdertown, import/export
tc: kill house
tdm: cqb training

引用:
原帖由 新奇*橙 於 2009-8-17 16:22 發表

我比d意見啦
a&d: street
tl: murdertown, import/export
tc: kill house
tdm: cqb training
e.e 你camp完啦!!!果然好中2camp呀!!!
d圖ok,我地會發佈出黎,睇下點,
你快d確認有邊幾個出戰啦,留意下比賽日子時間,睇下出席到唔到!!!

Rainbow Six : Veags 2 : [SSH] Him

係 tl streets 必要(我show time ma...)要tl唔a&d

橙.你返左泥拿?

當前長度: 8 字節
系統限制: 15 發送到 10000 字節

回復 146# 的帖子

你這個意見都唔錯
seed覺得點??

唉...今日一返到來連msn同fb都上唔到
搞乜野啊?!!

durex 參加團戰
希望可以勇奪 『最佳勇士』名譽

發新話題