發新話題

【Rainbow Six Vegas 2】【WTF Team】已解散

[Close]
扮側田=v=? 張相?!

@@

咁就分開在 @@@@@@@@@@@

請問 在下 高姓大名?

引用:
原帖由 死神☆鬼 於 2009-10-14 21:42 發表
咁就分開在 @@@@@@@@@@@
我也想知道你的大名

哈哈哈 神秘人xDDDDDD

咁既廢TEAM咁就收了皮 ;P

哈哈哈  請問高手 你高姓大名呀?

唔sure有無記錯,
可能係當年俾SDU打到傻左, 而家連sevenhead都唔要佢既zeta.

系咩v___v 咁神 好耐冇見啦喎

條人妖(係男係女都未知, IN-GAME d 3鬼5馬6咁睇見都想吐)
玩親成日比我秒仲可以吹到咁大, 成個SDU最廢果件仲好意思串人 面皮真係厚過長里長城

一早玩厭左唔玩啦, 訓啦小朋友

引用:
原帖由 Hoshizora 於 2009-10-20 13:41 發表
條人妖(係男係女都未知, IN-GAME d 3鬼5馬6咁睇見都想吐)
玩親成日比我秒仲可以吹到咁大, 成個SDU最廢果件仲好意思串人 面皮真係厚過長里長城

一早玩厭左唔玩啦, 訓啦小朋友 ...
面皮真係厚過里長城

訓喇小朋友
[STF]KivaRa

引用:
原帖由 Hoshizora 於 2009-10-20 13:41 發表

算罷啦你  你咁大口氣 而家出泥挑場啦
7頭都唔要你啦 你返鄉下自卑下先啦

引用:

唔好低能啦, 同我玩過有mic既都知我係男,
我連個公仔都係男, 邊那到係人妖.
好心你衰到貼地就唔好黎呢度獻醜啦,
連以前既靠山severhead都唔再理你,
你仲on居居走黎做咩?

你秒殺我? 我同你無咩點玩過喎, 再者, 你成日吹水話自己秒殺人, 唔怪得sevenhead都嫌你白痴啦.
... 萬里長城出名唔係厚, 而係長, 好心你想寸人都唔好令自己出醜先啦, 小朋友.

引用:
原帖由 Hoshizora 於 2009-10-18 11:54 發表
咁既廢TEAM咁就收了皮 ;P
係呀, HKG呢D廢team, 真係收了皮,
連sevenhead都唔要你, 另組新隊, 你真係收得皮了, 哈哈. ;P ;P ;P ;P

低能仔 玩親只係識camp, 仲要比人秒果隻, 果時成班HKG都知你班友廢, 一尾識係度耍咀炮,
SEVENHEAD仲係我個M群度, 我地成班一早都已經冇玩, 佢同LUCKIER 2個另組我一早知,
你條小學雞咪係度9 UP啦, 著埋d 3鬼5馬6咁, 又唔係勁又要係度1999 人妖收皮啦

發新話題