17 12
發新話題

比賽: 重返vLan. vs 殘~障~人~士

[Close]

重返vLan. vs 殘~障~人~士

遊戲類型: 信長盃III 預選賽 第二回合

比賽時間: 7月10日 至 7月12日

抽籤說明: 由隊長按 ? 號抽數字,數字由 1 至 9 ,抽到數字大者選陣型,而另一方開場,僅限首場;
       由勝出隊伍隊員上載 Replay,漏 Replay 場次不計分;任何問題在此貼回覆才能作証!

-   [c=43]〝❤   Smilee .     L. Siu™[/c=15] 說 (11:52):
星期六6點半比賽?
ⒿⓤⓢⓉ ☻ ⓓⓞ ☻ ⓘⓉ輝 說 (11:53):
OK

已確定星期六6點半比賽.

對面可以改一下時間今晚8-8點半先打 有緊要事
可能要推遲一下在msn 內談

差唔多8點半對面ok? 可以打了@@

明天4-8點吧 得就msn回應一下

星期日 我全日得!~~~~aris0.0
仲有 你acc 冇左一點-.-....

對面here?              .

星期日 8 PM 比賽?    ????????????????
你唔好嘈我!!!

嗯 8點........... .

呢次比賽
雙方相約好星期日晚上8點
之後對面拖到8點20分鐘..之後我地繼續等
但係當時佢地得3個
而且話冇人
之後佢地堅持3打5
跟住開始左 途中過左6lv之後 中期 佢地話夠人 想re..之後我地話唔得..下場才可以
之後我地嬴左
跟住我地開左場 對面唔入
對面隊長msn仲用粗口罵我
如下:
[____"✿  `Yy.c.hz]`小軒<3`,,-";;;為理想 闖出一片天! 說 (下午 09:24):
入哇-.-
ⒿⓤⓢⓉ ☻ ⓓⓞ ☻ ⓘⓉ輝 說 (下午 09:24):
我**不良詞語**你老母

p.s 係35 不是45 他打錯而已.......

另外佢地隊員講:
`          丹(Xิ㉨ X)ิ 說 (21:41):
你地win 哂 喇
因為你地太勁53 都win  A_A
我地D 人話淆
`          丹(Xิ㉨ X)ิ 說 (21:42):
你地WIN

請管理員處理 感謝

雙方相約好星期日晚上8點<<<<單方面 約

雙方面約好的真正時間係星期6點30分

星期六6點30 我地有隊員msn 同你講 可能 要廷遲

你地 6點 - 8點 都冇認機 開埋post msn 都吾認.

唉 軒你人緣吾`好
豬GC:LeNy-BaO.
[img][/img]

引用:
原帖由 0n[]chun 於 2009-7-12 22:33 發表
唉 軒你人緣吾`好
天蠍座人緣係差

對面隊個kmc係post話8點
之後我msn問係唔係佢隊員..
佢親口話係
跟住佢地8點唔齊人
口出狂言出竟然唔識kmc呢位會員
好意思話我地單方面約~~

之後 第一場比賽連棄保都唔知係乜...(我想知佢地第一回合點打)
我真係唔知佢係唔係度搞事..
d對手質素2場都咁差-.-真糟......

時間係約好左8點 唔齊人 可以怪誰阿? 講真 我地有咩錯?...

17 12
發新話題