發新話題

聽說貴團很喜歡跟人打滅團嗎?

[Close]
我想睇下佢又講d咩理論出黎
半粒鐘內可以 1x次講我細佬+呀媽
msn狂炸粗
vlan扮純情

再留一句 笑話 根本是笑話

哈哈..支持香煙團
尐希叫聲大佬我支持

我路過!~唔好**不良詞語**柒我 哈哈<<
尐希叫我上黎**不良詞語**柒你地..你知啦 我人咁好 哈哈!~好悶!~

引用:
原帖由 BlueRoSe〞a_B 於 2009-7-1 02:45 發表
再留一句 笑話 根本是笑話
放rp 98..

哈哈''!~ 上面講d野 全部我自己(講笑)
當然支持希哥啦..
神直江XD 哈!~
支持 希哥 打敗香煙 !~

老老實實 搵人放 rp出黎比我笑下

老老實實滅團打左未..一尾係到post msn對話..有鬼用咩
最重要係結果..ok?

我冇講 事發經過? 好心你睇d記錄啦  要我講多次? 本黎我地同你地打緊普通戰   啱啱開波果陣我個fd臨時 有野做.. 難道團戰重要過佢d 私人野嗎?!  之後話re 冇幾耐 你地團唔知邊個話唱我地團(咁就要唱我地團?你地團d人真系唔講道理) 果個人我就唔知 因為我已經走左 系我其中一個團友睇到

引用:
原帖由 香煙乂黑萬 於 2009-7-1 13:28 發表
我冇講 事發經過? 好心你睇d記錄啦  要我講多次? 本黎我地同你地打緊普通戰   啱啱開波果陣我個fd臨時 有野做.. 難道團戰重要過佢d 私人野嗎?!  之後話re 冇幾耐 你地團唔知邊個話唱我地團(咁就要唱我地團?你地團d人 ...
「我冇講 事發經過? 好心你睇d記錄啦」     <  d記錄? 證據響邊?你團員話系就系嗎?過左咁多日 無出現過講清楚
「本黎我地同你地打緊普通戰」 <印象中我無份參與過與香煙的普通戰吧.
「我地團吾知邊個」 <連人名都吾知=知道系本團?
「你地團唔知邊個話唱我地團(咁就要唱我地團?你地團d人 ...」          < 你無睇到 點解咁肯定我地有講過?

算吧.. 講多黎都冇用   既然滅團戰 唔打  就不要再嘈   嘈咁耐都系 你嘈我 我嘈你  有咩意思?!

引用:
原帖由 香煙乂黑萬 於 2009-7-1 17:37 發表
算吧.. 講多黎都冇用   既然滅團戰 唔打  就不要再嘈   嘈咁耐都系 你嘈我 我嘈你  有咩意思?!
吾可以不了了之
吾講清楚誰引起事端
感覺跟逃避事實無異

上次 打團戰果5個其中1個話 唱我團  之後我團d人 就話我知  我黎興起上黎   就系msn 吊鳩 [email protected]    之後佢系msn 仲串 話  我地唔會同d 冇品團打團戰  then 我更加興啦  咪遼佢 打滅團戰  之後你地就加我msn  就系甘

[email protected]
以上已確認吾系我地團
始終講吾出人 名?

講咩?!  話左我唔在場  系我地團員話我知  我唔洗理 邊個 都照差  之後  [email protected]
   叫你地加我

引用:
原帖由 香煙乂黑萬 於 2009-7-1 19:13 發表
講咩?!  話左我唔在場  系我地團員話我知  我唔洗理 邊個 都照差  之後  <A href="http://www.ipve.com/bbs/mailto[email protected]">[email protected]
   叫你地加我
你吾洗理?
你包你團員講既一定真?一定岩?
證據何在?

發新話題