發新話題

【Rainbow Six Vegas 2】主程式圖文安裝教學

[Close]

【Rainbow Six Vegas 2】主程式圖文安裝教學

本人因都係arm arm安裝完
又見有d人down完唔知點做
所以就自己拍低d過程
等唔識d人可以參考下...
同時亦都想多d人加入@@

首先起置頂到down左個bt檔先,
跟著down哂找一個叫rld-r6v2.rar ge 野將佢解壓
※如果你隱藏左個副檔名
你試下起工具->資料夾選項->檢視->管理成對的網頁和資料夾->隱藏知的檔案類型的副檔名->將佢個tick取消

然後用daemon tools(按我)掛載佢

佢=你arm arm解壓果舊野- -

跟著就會見到呢個野@@按install/uninstall

一直按就會安裝緊

一直等....見到呢到唔洗怕會有咩事- -

開遊戲...就會見到自動更新...一直等....

當你更新完之後,佢就會彈出一個視窗,你按yes就可以了,跟著就會更新

跟著等佢更新....更新完就會叫你入cd(如你關掉了你的daemon tools)
你就關掉佢,起※置頂帖※到下載個v1.03 no cd,順便下載埋個連線修正
(抱歉,影不到相- -)

v1.03 no cd放入x:\Program Files\Ubisoft\Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2\Binaries

連線修正放入x:\Program Files\Ubisoft\Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2\KellerGame\Config\PC

跟著開game,就可以玩架啦^口^

本人叫SkY,如見到我記得同我say hi
(game入面)
睇完有冇用都好...請回一回帖

p.s.另外如果你有咩唔明可以起呢到or pm我幫你解決@@

版主快d將佢置頂啦

引用:
原帖由 新奇*橙 於 2009-6-25 19:09 發表
版主快d將佢置頂啦
多謝支持~~~

h我dl完落黎...搵唔到個iso檔..
個個名一樣rld-r6v2.rar-.-

解iso出現問題

引用:
原帖由 saf-da 於 2009-6-26 15:00 發表
h我dl完落黎...搵唔到個iso檔..
個個名一樣rld-r6v2.rar-.-
你隱藏左個副檔名....
你試下起工具->資料夾選項->檢視->管理成對的網頁和資料夾->隱藏知的檔案類型的副檔名->將佢個tick取消
就可以見到邊個先係rar架啦
引用:
原帖由 saf-da 於 2009-6-26 15:03 發表
解iso出現問題
你解完個rld-r6v2.rar之後唔使再解個iso
你只需要開個daemon tools就可以將佢掛載
接下來就安裝就ok@@

問題><
1)我想問入邊可唔可以做多個人既?
2)同埋可唔可以開2個save 玩?
3)另外我玩完close左,色左機....第日開番哥時...佢彈左update哥個野1 s 冇左...但入唔到餉game...我想問咩事?
4) 我想問玩玩下想唔玩, 玩個新既, 點係file入邊del左save ?
thz ><

v1.03 免 cd
唔知點解解唔到
只係解到個battery出黎

HEY 我想問 個地圖包有咩用

回復 9# 的帖子

個地圖包入面有一些新地圖, 例如CQB training黑夜版
如果你沒有裝那些地圖包的話
我們開那些新地圖玩的時候你就玩唔到

我一入game就黑畫面-_-
點算= =

引用:
原帖由 小明123 於 2009-6-27 19:24 發表
v1.03 免 cd
唔知點解解唔到
只係解到個battery出黎
可能你個防毒檢測到有毒- -
所以del左
我之前都係咁

你玩果時熄左個防毒佢啦..
誤判黎架
我用左咁耐都冇事

d圖死曬丫.............

引用:
原帖由 dickylam201 於 2009-7-7 14:50 發表
d圖死曬丫.............
大獲= =
有冇人有上傳網- -
我個網成日死圖- -

發新話題