17 12
發新話題

大家幫下手!!

[Close]

大家幫下手!!

我係新手,我覺得呢隻game做得非常出色,娛樂性同真實性都做得非常平衡.......

我希望呢隻GAME可以多D人玩,所以希望大家幫手到各大討論區or論壇宣傳.........

令到呢隻game可以更加多人認識,多人玩........

我係隻game個名叫:T

你就係T
我係Hoshizora, 不如晚晚keep住玩啦, verus or th都得(prefer vs)
隻game係好正, 打咁耐機唯一一隻爆2次機仲要玩mp玩左年幾有多 哈哈
seed, 雞泡, fung不如去各大forum宣傳vlan group啦

我上開果D都宣傳哂嫁啦....
仲POST左個去台灣伊莉@@

有能力POST去外國fourm 囉...
同d鬼仔打@@

引用:
原帖由 seedkim 於 2009-6-22 23:31 發表
我上開果D都宣傳哂嫁啦....
仲POST左個去台灣伊莉@@

有能力POST去外國fourm 囉...
同d鬼仔打@@
同鬼仔打lag死啦實, 我岩岩係HKEPC post左

推~~~~~~~~~~~
我都係 香港討論區 放左~~

我想問下..可唔可以借vlan 置頂果個貼比我到各大討論區or論壇宣傳呢隻game呀?

當然,我會註明係轉至"Rainbow Six - IPvE.COM vLan 互聯對戰平台"

引用:
原帖由 一仁無敵 於 2009-6-23 12:04 發表
我想問下..可唔可以借vlan 置頂果個貼比我到各大討論區or論壇宣傳呢隻game呀?

當然,我會註明係轉至"Rainbow Six - IPvE.COM vLan 互聯對戰平台"
just do it!

睇左uwant 最喜愛槍game rainbow 排第二的
要多宣傳呀

e家已宣傳既網站:
uwants.com
discuss.com.hk

咁大家要將隻game發揚光大喇
叫埋d人去vlan玩

我岩岩先玩咋
吾知呢隻game有冇人開左m群呢?

引用:
原帖由 一仁無敵 於 2009-6-23 12:04 發表

可以呀! 不過你想我點借比你??

你喜愛就 copy 出去囉~~ 大家都想多一d人玩呢~~!!

引用:
原帖由 一仁無敵 於 2009-6-22 21:19 發表
我係新手,我覺得呢隻game做得非常出色,娛樂性同真實性都做得非常平衡.......

我希望呢隻GAME可以多D人玩,所以希望大家幫手到各大討論區or論壇宣傳.........

令到呢隻game可以更加多人認識,多人玩........

我係隻gam ...
TO:一仁無敵

請問你有興趣做 置頂文章的宣傳部嗎?

引用:
原帖由 RuKiWinG 於 2009-6-24 01:52 發表
我岩岩先玩咋
吾知呢隻game有冇人開左m群呢?
開左嫁啦!!! [email protected]

得閒去下其他forum 推下先得啦!!!!唔係d人見唔到嫁!!!

17 12
發新話題