發新話題

Killing Floor 插件發佈綜合區

[Close]
引用:
原帖由 toretgman 於 2009-6-16 15:55 發表
事實上MutJump和MutRegen我不知道在幹麻

可是MutJump條高..拿刀走路超快的咧= =

都可以參加百米大賽了
MutRegen 係每秒加 hp & 護甲

分享插件 - 增加載重量 無限Bullpup子彈 自增金錢

擒晚遇到chris1701佢問我邊度d/l 係度放出黎方便大家
至於修改HP max, 自動每秒增加 HP & AP 既mod有人放左唔係到講

首先教修改金錢 (作任可修改請先備份檔案)
打開KillingFloor.ini檔案
在[kfmod.KFGameType]中修改 StartingCash= 及 MinRespawnCash= 內的金額
例如
StartingCash=3000
MinRespawnCash=3000

解壓附件放晒入system跟住入game係Mutators左邊見到多左mod將佢加入右邊
右下角按入Configure Mutators 係最下面調較 調較完玩一次game先會save設定

唔好改得太過份會唔好玩

仲有一點 用以上任可一個mod玩官方地圖 WestLondon Offices Manor Farm BioticsLab 既話
都唔會有FP同Siren放出黎 會跳左有呢種怪既組別 玩其他map冇事 我係咁 其他人唔知會唔會(1004已解決這問題)

仲有可以係任何一wave加boss等佢亂入既方法 有人想知既話我再post   因為set得唔好會出幾個boss

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

用左呢個mod會隨機變大細頭
有d人唔鍾意 有d人好鍾意叫我係到放

轉貼nonamepp1既圖

引用:
原帖由 chris1701 於 2009-6-21 15:58 發表

但係ammo個個有冇辦法可以改setting,例如set一排幾多彈,無限就似乎唔係咁好,我以為有得改子彈上限= ="""

我set就唔會set回護甲,冇用,因為護甲會減少傷害,係hard mode既情況,當你面對一堆屍,你要諗既係保自己(團隊 ...
我都想係set子彈數唔係無限 不過未有

引用:
原帖由 chris1701 於 2009-6-22 13:22 發表

身都大埋就大獲啦= =""窄位打怪點睇=___=""

PS: GOLDX可唔可以教下點樣亂入boss= ="??唔係加插件呀=___=??
身都大埋實中大佬飛彈

引用:
原帖由 chris1701 於 2009-6-22 13:22 發表

身都大埋就大獲啦= =""窄位打怪點睇=___=""

PS: GOLDX可唔可以教下點樣亂入boss= ="??唔係加插件呀=___=??
我有野問左版主先

引用:
原帖由 iceman1394 於 2009-8-5 17:11 發表
使用人数挂件需要在:\KillingFloor\System找到 KillingFloor.ini

打开,然后在最后一排添加

[KFMMaxPlayerMod.MutMaxPlayerMod]
MaxPlayersOverride=128
呢個mod係1005失效(1005真係好渣 我唔覺有咩改善 又冇AK-47 做旁觀者又睇唔到玩家名 ...)
您開左場要係棹面右下果個KF icon > advanced options > game setting > max players 較
每次轉場都要手動較 1005好麻煩 ...

引用:
原帖由 wainkkkk 於 2009-8-8 23:59 發表
轉至於KFMOD網站

許多FPS的遊戲都有RTD骰子吧

TF2.CS.UT.HL...等等的

當然KF也不例外拉~~~開SV的可以玩看看...

至於有無BUG..傷害經驗本人就不負責...謹慎使用.謝謝

安裝使用:把壓縮檔內的資料夾全都放到Kill ...
得呀

squaresun想要呢幾個插件順便post係到
KFSurpriseBloatMut2 - bloat 嘔baby bloat(漏左readme檔案 加番)
SmackEmBack - 推怪
AdminPlus_v2_KF - admin插件
ServerPerks - 個別server升級

引用:
原帖由 KIRAFREEDOM12 於 2009-9-4 08:58 發表
插件 : HumanAI
作者 : goldx
內容 : 係唔係將ADDBOTS.UCL同ADDBOTS.U 放係SYSTEM 之後再將ADDBOTS.INI入面句野COPY落KILLING FLOOR.INI 最後用REVLOADER 開就OK ?
我試過加左ADDBOTS.INI入面句野COPY落KILLING FLOO ...
作者唔係我 我冇整過任何插件   全部都係Tripwire Interactive個面d人整既

呢個post個AI mod好似係舊既 online用唔到 我上載個fix版
open killingfloor.ini, find the line [Engine.GameEngine], put under it,
"ServerPackages=AddBots". To play it online
打開 killingfloor.ini(先備份) 係[Engine.GameEngine]下面加句野online先用到
ServerPackages=AddBots
ADDBOTS.INI係較您想有幾多AI幫您

引用:
原帖由 iceman1394 於 2009-9-5 11:49 發表
快增加人怪對戰模件

Version 104

Download!

http://www.megaupload.com/?d=PDZNJCJU
其他連結
http://vspace.cc/file/K6VB6API8DTY5ZBJ.html
http://www.mediafire.com/?2ytgyjynqzt
http://www.xun6.com/file/211349757/SpecimenationVersus104.rar.html

引用:
原帖由 KIRAFREEDOM12 於 2009-9-5 17:04 發表
唔好意思呢=-=''我其實都唔知邊個整GA=3=
不過我想問 我一用舊個個AI 就令到D 屍出得7隻=-=
噤點搞先可以整番多D=-=
所以要用新果個 我post左

插件 - 火焰子彈
拾起地上的槍或買了槍後把槍掉下再取回變成火焰彈槍
http://www.youtube.com/watch?v=z1p_uZ2xupE
http://www.youtube.com/watch?v=j6ocqCuf1VQ

要插件online生效 打開KillingFloor.ini(先備份檔案)
在[Engine.GameEngine]下加入 ServerPackages=KFIncendiaryMod
*如果您加了這一句但system內沒放進這插件的話會系統錯誤建不到房間 其他插件如是

clot分身插件
稍後描述內容

發新話題