發新話題

Killing Floor 插件發佈綜合區

[Close]
我想問公告插件

點解我放好曬d檔案,Killingfloor.ini都無個段碼??

人數插件....穩左好耐都冇=.=你個到d字灰曬click唔到...而家開場得6個人...唔夠爽
我看到了=.=  對不起眼殘啦

引用:
原帖由 marvinhk 於 2009-7-6 17:27 發表
我想問公告插件

點解我放好曬d檔案,Killingfloor.ini都無個段碼??
因為要加serveractor個段野,你睇番readme就知

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 ncw2205 於 8-7-2009 05:23 AM 發表
人數插件....穩左好耐都冇=.=你個到d字灰曬click唔到...而家開場得6個人...唔夠爽
我看到了=.=  對不起眼殘啦
因為佢係一個帖裡面有晒咁多樣= =..所以我set灰左.
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

使用人数挂件需要在:\KillingFloor\System找到 KillingFloor.ini

打开,然后在最后一排添加

[KFMMaxPlayerMod.MutMaxPlayerMod]
MaxPlayersOverride=128

<----我想問問,我跟住佢做,但點解開房個陣最多都係得6丁友,是不是要打一些命令入控制台?

引用:
原帖由 iceman1394 於 2009-8-5 17:11 發表
使用人数挂件需要在:\KillingFloor\System找到 KillingFloor.ini

打开,然后在最后一排添加

[KFMMaxPlayerMod.MutMaxPlayerMod]
MaxPlayersOverride=128
呢個mod係1005失效(1005真係好渣 我唔覺有咩改善 又冇AK-47 做旁觀者又睇唔到玩家名 ...)
您開左場要係棹面右下果個KF icon > advanced options > game setting > max players 較
每次轉場都要手動較 1005好麻煩 ...

原來係咁,咁等我remove左個插件先..thx

桌面有ICON咩...唔見 @@

見到啦3Q

轉至於KFMOD網站

許多FPS的遊戲都有RTD骰子吧

TF2.CS.UT.HL...等等的

當然KF也不例外拉~~~開SV的可以玩看看...

至於有無BUG..傷害經驗本人就不負責...謹慎使用.謝謝

安裝使用:把壓縮檔內的資料夾全都放到Killing Floor內覆蓋

並且把killingfloor.ini-default.txt內所有的字複製到KillingFloor.ini最下面

之後進入遊戲Host Game設定Mutator把ModsRTD和ModsChatter增加到右邊

開始遊戲後,按T大眾說話輸入!rtd來擲骰子

原始設定為90秒,你可以自行修改Default.ini剛複製的第一行

RerollTime=90.00 <--可以設定(本人為40秒)

骰子獎勵項目;(英文好的大概都看得懂吧)
Add Money增加錢 Adds a random amount of money to the player his pocket
Take All Money偷取所有玩家金前 Takes away all money from the player (別人應該會很不爽)
God Mode無敵模式 Makes the player temporarly invincible!
Spawn Clots Spawns a group of Clots
Spawn Flesh Pound(s) Spawns one more multiple Flesh Pounds
Add Ammo增加子彈 Give a percentage of every guns ammo to the player (excluding frag nades)
Refill Ammo Gives 100% of ammo to every gun of the player (excluding frag nades)
HP Regen每秒+5HP Heals the player for 5HP/second for a short while
Santa Hat聖誕老人的帽子!? Just for laughs, gives the player Santa's hat (see screenshot)

各位抱歉,本人回答數十問題依然沒辦法使用rtd
不料的出現修正的更改...終於可以用拉>0<
我跟左你既指
示都唔得=.=

多謝@'@
有D幾好玩=]
有D幾好用~.~

引用:
原帖由 wainkkkk 於 2009-8-8 23:59 發表
轉至於KFMOD網站

許多FPS的遊戲都有RTD骰子吧

TF2.CS.UT.HL...等等的

當然KF也不例外拉~~~開SV的可以玩看看...

至於有無BUG..傷害經驗本人就不負責...謹慎使用.謝謝

安裝使用:把壓縮檔內的資料夾全都放到Kill ...
得呀

看不懂 很想改 可惜不懂香港话

VLAN里的人才真多啊!

你们真是太厉害了!
什么插件你们都搞出来了!
赶上我们游侠网了!

.各位我想問如果down左呢d 插件 之後點做??

發新話題