發新話題

Killing Floor 插件發佈綜合區

[Close]
引用:
原帖由 neaco 於 2009-6-21 12:55 發表
會唔會 精英智慧

人工智慧有分
人工智慧,電腦智慧,精英智慧

人工當然 人手做BOT既功能
電腦就係 用電腦做既 bot功能

精英 當然就係 好次真人咁合作性高
所以= =  有無得 叫d 電腦幫你做d野

掉錢呀,守地呀咁= =

...
呢個mod可以等新手練下槍法用,應該唔錯,支持一下

點解我用 又無功效既??!有無人知

引用:
原帖由 vergil2 於 2009-6-21 20:01 發表
點解我用 又無功效既??!有無人知
抵(手然)你死,唔(手然)識整,哈哈哈
你個死白痴
扮勁
你唔好以為你好勁
你廢到仆x
mods都唔識整
呢個ac我唔會再on
要封就封
死on q

用左呢個mod會隨機變大細頭
有d人唔鍾意 有d人好鍾意叫我係到放

轉貼nonamepp1既圖

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

nice 超正 我鐘意

為啥身體也沒變大=3=

thx so much goldX,

引用:
原帖由 野野鼠 於 2009-6-21 20:47 發表

抵(手然)你死,唔(手然)識整,哈哈哈
你個死白痴
扮勁
你唔好以為你好勁
你廢到仆x
mods都唔識整
呢個ac我唔會再on
要封就封
死on q
呢位哥哥,你同佢既私人恩怨,唔該係game或者其他地方解決呀,呢到唔俾罵戰ga= ="""

引用:
原帖由 toretgman 於 2009-6-22 09:45 發表
為啥身體也沒變大=3=
身都大埋就大獲啦= =""窄位打怪點睇=___=""

PS: GOLDX可唔可以教下點樣亂入boss= ="??唔係加插件呀=___=??

分享Server Ads(公告插件)
應SquareC的要求,我發佈server公告插件

安裝公告插件後(不用教怎麼安裝插件吧),Killingfloor.ini會出現
以下一堆代碼

[ServerAdsSE.ServerAdsSE]
bEnabled=True (公告插件既開關)
fDelay=25.000000 (幾耐公告一次)
sLines[0]=第一句公告
sLines[1]=第二句
sLines[2]=第三
sLines[3]=如此類推
iAdType=0 (0是按次序,1是隨機,2 randomly pick in every cycle (隨機循環某group?)
iGroupSize=1
bWrapAround=True
iAdminMsgDuration=15
cAdminMsgColor=(B=0,G=255,R=0,A=127)
sLines[4]=
sLines[5]=
sLines[6]=
sLines[7]=
sLines[8]=
sLines[9]=
sLines[10]=
sLines[11]=
sLines[12]=
sLines[13]=
sLines[14]=
sLines[15]=
sLines[16]=
sLines[17]=
sLines[18]=
sLines[19]=
sLines[20]=
sLines[21]=
sLines[22]=
sLines[23]=
sLines[24]=
bUseURL=False
sURLHost=localhost
iURLPort=80
sURLRequest=/serverads.txt

詳情可以細看rar檔內的readme

版主,我唔知你有冇調到我個post,我照放番係度

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 chris1701 於 2009-6-21 15:58 發表

但係ammo個個有冇辦法可以改setting,例如set一排幾多彈,無限就似乎唔係咁好,我以為有得改子彈上限= ="""

我set就唔會set回護甲,冇用,因為護甲會減少傷害,係hard mode既情況,當你面對一堆屍,你要諗既係保自己(團隊 ...
我都想係set子彈數唔係無限 不過未有

引用:
原帖由 chris1701 於 2009-6-22 13:22 發表

PS: GOLDX可唔可以教下點樣亂入boss= ="??唔係加插件呀=___=??
身都大埋實中大佬飛彈

引用:
原帖由 chris1701 於 2009-6-22 13:22 發表

我有野問左版主先

我想問轉職業係邊一個zip~~

包含以下項目
人數掛件及速度掛件
商店全開插件
服務器專用_職業選擇掛件
Law設置插件
KFOLDMOD2.51
STFU
KF死亡競賽(Death Match
冇左
點dl呀