發新話題

Killing Floor 插件發佈綜合區

[Close]

[KF參數掛件]修改遊戲參數差件(慎用)

修改玩家血量 MutHealth 1.0

修改跳躍程度 MutJump 1.0

修改血量裝甲每秒加乘  MutRegen 1.0 (感謝goldx指正)

會裝的也一句老話....調整跟條人數量一樣..到遊戲內條吧...

有問題提出來XDD

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

有得無限彈藥????????????????

修改跳躍程度...
= =家陣玩cs咩....改G

修改子彈數量
咁應該變成 火箭同噴火槍 既天下....
Black Ops-
Sn1p3R Fa7E

事實上MutJump和MutRegen我不知道在幹麻

可是MutJump條高..拿刀走路超快的咧= =

都可以參加百米大賽了

引用:
原帖由 toretgman 於 2009-6-16 15:55 發表
事實上MutJump和MutRegen我不知道在幹麻

可是MutJump條高..拿刀走路超快的咧= =

都可以參加百米大賽了
MutRegen 係每秒加 hp & 護甲

非常感謝....沒注意那個XDDD

Mut Jump测试无效

安装插件只需要.u和.ucl文件

UC是源码,INT是插件信息,没用

我想知可唔可以連線玩?可以ga話係唔係要正版?人地dl會唔會要dl好耐?唔該

正好不能选择职业~~~~~~感谢楼主提供

引用:
原帖由 _豪 於 2009-6-13 18:13 發表
開唔到多人埸...
我下載左KVMMaxPlayerMod.zip 放左入面d野去system,
而且copy左
[KFMMaxPlayerMod.MutMaxPlayerMod]
MaxPlayersOverride=128
呢句去KillingFloor.ini都唔得的??
在setting最多都係比我6個人,加唔到 ...
[KFMMaxPlayerMod.MutMaxPlayerMod]
MaxPlayersOverride=128 <~哩個係教人數
就算你set場果到打幾多個都會係128  
p.S. 唔好整128個人..lag死你

[KF智慧插件]人工智慧BOT

有人妄想希望出現電腦玩家?

這已經不用在希望了...趕緊玩看看吧

本人不確定超過6個會怎樣..

用2.3個電腦是OK的吧

線上不知道能不能用,單機確實可以0.0

修改人數就修改INI內部參數就可以了

不錯的多多回吧0.0

以後才會發更多插件喔^_^

更新介紹

這插件似乎連線無法使用,會沒有殭屍

單機用才可以...

這些AI走路路線大概都一樣..會買武器.槍法神準..你丟錢他也會去撿

算不錯的BOT了

會唔會 精英智慧

人工智慧有分
人工智慧,電腦智慧,精英智慧

人工當然 人手做BOT既功能
電腦就係 用電腦做既 bot功能

精英 當然就係 好次真人咁合作性高
所以= =  有無得 叫d 電腦幫你做d野

掉錢呀,守地呀咁= =

玩過ArmA就知 d電腦幾高智慧= =

但既然加得bot佢應該可以 加超過
當然..加得多Bot 你個場就lag

Black Ops-
Sn1p3R Fa7E

分享插件 - 增加載重量 無限Bullpup子彈 自增金錢

擒晚遇到chris1701佢問我邊度d/l 係度放出黎方便大家
至於修改HP max, 自動每秒增加 HP & AP 既mod有人放左唔係到講

首先教修改金錢 (作任可修改請先備份檔案)
打開KillingFloor.ini檔案
在[kfmod.KFGameType]中修改 StartingCash= 及 MinRespawnCash= 內的金額
例如
StartingCash=3000
MinRespawnCash=3000

解壓附件放晒入system跟住入game係Mutators左邊見到多左mod將佢加入右邊
右下角按入Configure Mutators 係最下面調較 調較完玩一次game先會save設定

唔好改得太過份會唔好玩

仲有一點 用以上任可一個mod玩官方地圖 WestLondon Offices Manor Farm BioticsLab 既話
都唔會有FP同Siren放出黎 會跳左有呢種怪既組別 玩其他map冇事 我係咁 其他人唔知會唔會(1004已解決這問題)

仲有可以係任何一wave加boss等佢亂入既方法 有人想知既話我再post   因為set得唔好會出幾個boss

引用:
原帖由 goldx 於 2009-6-21 15:36 發表
擒晚遇到chris1701佢問我邊度d/l 係度放出黎方便大家
至於修改HP max, 自動每秒增加 HP & AP 既mod有人放左唔係到講

首先教修改金錢 (作任可修改請先備份檔案)
打開KillingFloor.ini檔案
在[kfmod.KFGameType] ...
但係ammo個個有冇辦法可以改setting,例如set一排幾多彈,無限就似乎唔係咁好,我以為有得改子彈上限= ="""

我set就唔會set回護甲,冇用,因為護甲會減少傷害,係hard mode既情況,當你面對一堆屍,你要諗既係保自己(團隊:所以更加要幫埋隊友打)諗方法利用地圖既地形有助自己脫身,遊擊戰既戰術一定要用到,所以護甲用買既難度會仲高,打fp你會睇自己血,唔會下下衝埋去近戰= ="" 而加埋推屍插件,冇咩衝突(因為你推得黎,D屍都圍緊你- -推都係增加真實感(因為玩過生化你都知主角可以用身體去推開D屍,諗下你俾屍咬,你按鍵推開佢走佬,幾爽呀= ="")

發新話題