54 1234
發新話題

信長盃III 現接受報名 (已經截止)

[Close]
11.2b /  s版...
希望s版多d            
人無千日好 花無百日紅

我諗 大多 勁團 都希望s版...
11.2b 係新團 既選擇..
s版 係平均lor..  
人無千日好 花無百日紅

b版 無咩可能吾夠16隊嫁-.-         
因為路人團 多            
人無千日好 花無百日紅

s版               +1  
人無千日好 花無百日紅

11.2b可以肯定有一定數量既團隊會報名
但係既然上次都用12.1c作比賽版本
今次退步到用11.2b
有少少進步都好...
s版吧... 我怕vlan呢個香港平台只會永遠站在11.2b
人無千日好 花無百日紅

未知 能否 s版 / 11.2b / 新版   
是但2個   同時開放 進行?  
個人 跟 本隊 極希望 vlan 開s版比賽.. ( 我想很多人都有這個想法 )
人無千日好 花無百日紅

引用:
原帖由 7171 於 2009-6-4 18:17 發表
咁姐係s 版今次唔會搞住???

希望11.2b,新版玩過都唔熟,如果玩11.2b 實拉成班fd 黎玩
vlan 係上次 都吾再11.2b  而轉左12.1c...
難到  依家退步番到11.2b??
哪樣 會俾 可能被認為係 吾會進步....
人無千日好 花無百日紅

希望管理員 認真 想一想                 
人無千日好 花無百日紅

新版.. 我覺得無問題   不過香港太少人玩
s版.. 我覺得無問題  什至多人 支持
b版..  我覺得有問題  上次比賽已經12.1c 吾再11.2b
           難到大家都吾想vlan 進步嗎?

我諗如果 開b版 勁團  吾會去參加..
                     新版  路人團 吾會去參加..
                       s版  人數會比較平均  
人無千日好 花無百日紅

引用:
原帖由 冰島﹏SimoN 於 2009-6-4 18:47 發表
新版or s版都冇咩所謂
但係11.2b就好似令平台有退步既感覺
很認同                              
希望   管理員     能理解我地既想法
人無千日好 花無百日紅

引用:
原帖由 超人力斯 於 2009-6-5 07:29 發表
支持11.2b!!!!!                           
分身ac????? 誰的               
人無千日好 花無百日紅

我諗我地 (應該好多團)  都會等到出s版比賽 先會參加..
希望信盃3 真的會很熱鬧 吧...   
人無千日好 花無百日紅

開始發現管理員好像不聆聽我們的感受   ........
人無千日好 花無百日紅

引用:
原帖由 Negligible_guy 於 2009-6-5 12:50 發表
呢位朋友真係好神.
依家信長咁低迷,有比賽咪偷笑.
唔支持又要係度揶揄,最後又要求人地開s版比賽比你,真係得啖笑.
用下腦都知,假如支持度夠高,比賽一定陸續有黎.
但個個好似你咁腦x既話,你慢慢等你既s版比 ...
新版我有說吾支持嗎?  我只是吾明點解仲要再出 11.2b 最起碼都12.1c.....
我沒有要求一定要開s版比賽. 但你睇睇 有幾多人真係想開s版..
你吾知係到嘈.. 我不知你有何意思.. 仲有.s版支持度 我覺得有保證
仲有 你睇下d人 喜歡b版定s版多d....以下網子 http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=135821&extra=page%3D1
最新戰況
信盃3 比賽版本問題
正方 3 個辯手

13 票
反方 0 個辯手

0 票
正方觀點係呢次比賽應舉辦s版。
反方觀點係呢次比賽應舉辦b版。
支持正方支持反方

我不嬲都支持新版.不信自己留意:  http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=135805&extra=page%3D1
#8 果到. 係我say
引用:
原帖由 天下為|神 於 2009-6-5 10:16 發表
支持新版 / s版...
雖然我吾玩新版  
人無千日好 花無百日紅

引用:
原帖由 NiF_jboy 於 2009-6-5 14:17 發表

ggx前排先有2v2 比賽 s版的
佢地呢d小朋友 咩都吾知
係到亂up.. 由佢啦   
人無千日好 花無百日紅

54 1234
發新話題