發新話題

信長盃III 現接受報名 (已經截止)

[Close]
咁不如搞2個活動喇.....
1個新板 1個s板/12.1c (唔好11.2b吧 上次都12.1c喇....)

開始發現管理員好像不聆聽我們的感受   ........
人無千日好 花無百日紅

支持用棄保制

新版係會用棄保制  

但如果11.2b 就未必會咁做喇
| LoSeR | ToM

回復 60# 的帖子

呢位朋友真係好神.
依家信長咁低迷,有比賽咪偷笑.
唔支持又要係度揶揄,最後又要求人地開s版比賽比你,真係得啖笑.
用下腦都知,假如支持度夠高,比賽一定陸續有黎.
但個個好似你咁腦x既話,你慢慢等你既s版比賽等到下世啦.
我行我素

引用:
原帖由 Negligible_guy 於 2009-6-5 12:50 發表
呢位朋友真係好神.
唔支持又要係度揶揄,最後又要求人地開s版比賽比你,真係得啖笑.
但個個好似你咁腦x既話,你慢慢等你既s版比 ...
新版我有說吾支持嗎?  我只是吾明點解仲要再出 11.2b 最起碼都12.1c.....
我沒有要求一定要開s版比賽. 但你睇睇 有幾多人真係想開s版..
你吾知係到嘈.. 我不知你有何意思.. 仲有.s版支持度 我覺得有保證
仲有 你睇下d人 喜歡b版定s版多d....以下網子 http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=135821&extra=page%3D1
最新戰況
信盃3 比賽版本問題
正方 3 個辯手

13 票
反方 0 個辯手

0 票
正方觀點係呢次比賽應舉辦s版。
反方觀點係呢次比賽應舉辦b版。
支持正方支持反方

我不嬲都支持新版.不信自己留意:  http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=135805&extra=page%3D1
#8 果到. 係我say
引用:
原帖由 天下為|神 於 2009-6-5 10:16 發表
支持新版 / s版...
雖然我吾玩新版  
人無千日好 花無百日紅

11.2b 應該全部人都玩過啦-.-點會有人未玩過
只不過係玩得耐左悶姐

不過香港人冇咩人玩新版係事實-.-多人就有256隊啦  岩唔岩先

你玩新版都要去ggx 同d台灣人玩
新版香港區都冇人

引用:
原帖由 Negligible_guy 於 2009-6-5 12:50 發表
呢位朋友真係好神.
ggx前排先有2v2 比賽 s版的

引用:
原帖由 NiF_jboy 於 2009-6-5 14:17 發表

ggx前排先有2v2 比賽 s版的
佢地呢d小朋友 咩都吾知
係到亂up.. 由佢啦   
人無千日好 花無百日紅

s板

引用:
呢位朋友真係好神.
點低迷法呢?
我諗只係你一知半解
點解有比賽要偷笑?
我唔明白你講咩

推推推

支持s版

上次都12.1c=  =
y 今次11.2b
甘再下次不如玩9.5b  

對啊

s版練左好耐

s版 可能會對大家來說好好吧-_-
但仍有個問題 vlan平台大多人仍在玩  11.2b
s版區什至沒有人-.-....(曾到s版一遊)
我連s版是什麼圖都唔知-0-!
新版的也不見得多人玩-_- (可能都去了別的平台)
而我fd在別平台會lag 想練也練不到-v-!
所以小弟支持11.2b (個人意見 勿插)

發新話題