發新話題

信長盃III 現接受報名 (已經截止)

[Close]
咁姐係s 版今次唔會搞住???

希望11.2b,新版玩過都唔熟,如果玩11.2b 實拉成班fd 黎玩

引用:
原帖由 7171 於 2009-6-4 18:17 發表
咁姐係s 版今次唔會搞住???

希望11.2b,新版玩過都唔熟,如果玩11.2b 實拉成班fd 黎玩
vlan 係上次 都吾再11.2b  而轉左12.1c...
難到  依家退步番到11.2b??
哪樣 會俾 可能被認為係 吾會進步....
人無千日好 花無百日紅

引用:
原帖由 天下為|神 於 2009-6-4 18:20 發表

vlan 係上次 都吾再11.2b  而轉左12.1c...
難到  依家退步番到11.2b??
哪樣 會俾 可能被認為係 吾會進步....
只是個人意願,最後決定當然係比管理員決定

希望管理員 認真 想一想                 
人無千日好 花無百日紅

我認為先新版...
不行才決定一下11.2b 定s版吧...
支持s版

只希望15前不足16隊. 然後16號先參加

引用:
原帖由 TK.Kfc 於 2009-6-4 18:30 發表
我認為先新版...
不行才決定一下11.2b 定s版吧...
支持s版
+1

支持>____________<

候選 11.2B 系萬一搞唔成既權宜之計, 因為始終要對贊助商負責.
再講 14.4B4 都未必搞唔成, 畢竟已經公佈佐甘耐, 有意參加一齊玩既應該有足夠準備.

下次如果搞S版,  會俾足夠時間大家準備, 最重要係為大家爭取多D獎品

回復 36# 的帖子

咁我情願希望
去到八月先夠16隊
直接用S版做比賽地圖

新版.. 我覺得無問題   不過香港太少人玩
s版.. 我覺得無問題  什至多人 支持
b版..  我覺得有問題  上次比賽已經12.1c 吾再11.2b
           難到大家都吾想vlan 進步嗎?

我諗如果 開b版 勁團  吾會去參加..
                     新版  路人團 吾會去參加..
                       s版  人數會比較平均  
人無千日好 花無百日紅

新版or s版都冇咩所謂
但係11.2b就好似令平台有退步既感覺

引用:
原帖由 冰島﹏SimoN 於 2009-6-4 18:47 發表
新版or s版都冇咩所謂
但係11.2b就好似令平台有退步既感覺
很認同                              
希望   管理員     能理解我地既想法
人無千日好 花無百日紅

引用:
原帖由 天下為|神 於 2009-6-4 18:38 發表
新版.. 我覺得無問題   不過香港太少人玩
s版.. 我覺得無問題  什至多人 支持
b版..  我覺得有問題  上次比賽已經12.1c 吾再11.2b
           難到大家都吾想vlan 進步嗎?

我諗如果 開b版 勁團  吾會去參加..
     ...
今次獎品都幾理想下

我相信都會吸引到不少團隊參加

只係趣味性比較低

除非用棄保制
生於斯 玩於斯
香港信長冠軍級隊伍盡在VLAN

打b板ge話我个人覺得s板會比較好

發新話題