發新話題

vLan 2900 開放測試 (6月10日更新)

[Close]
引用:
原帖由 25d!cky 於 2009-6-1 17:24 發表
安裝左唔會同現有既發生衝突?! 唔會連唔到d game嫁可
如果得既話下黎試用都唔錯啵~~
暫時只係war3 區

引用:
原帖由 絕夜s劍乂 於 2009-6-1 17:28 發表
vLan 2900 連線部分與現行 vLan 2600 相容

姐係2900可以連2600既??
係.

引用:
原帖由 冰NexT〝 於 2009-6-1 17:29 發表
仲有點想問, 有個欄打住好友 點加好友仲有仲有 玩玩下信長 出面個vlan 會彈個野出來 內容打住 [ 超時! ] 又代表咩=.=..
加好友方法:
/add "朋友名稱" (注意不須"" 的)

請提供截圖

引用:
原帖由 ╒Ruido-K╛ 於 2009-6-1 17:34 發表
安左之後...咩Ser都入唔到
暫時只能進入所有魔獸3區域

引用:
原帖由 hihikin 於 2009-6-1 17:34 發表
安裝唔到,我用vista,彈舊野要我確定就不了了之
用管理員身份執行就-1455328
有冇圖看看?

引用:
原帖由 hihikin 於 2009-6-1 17:45 發表
http://imajr       .com/Original.aspx?I           d=e696b0e9bb9ee999a3e59c     96e5bdb1e5838f-3       .bmp-1455328
你係用vista  or Window 7?

引用:
原帖由 7171 於 2009-6-1 17:46 發表
岩岩用左一用

可能因為你地仲整緊 2900

不過提下d問題先

可唔可以整用到 tab (姐係打完帳號,就可以用tab去打密碼,雖然作用好似唔大,不過方便幾多下)

and 仲有enter 可以登入,唔洗好似e家咁,要自己去咁登入個製

...
Tab 制問題已經反映, 感謝提供顯示bug.

有...不過唔係依家=.=將來係用黎擺放同播放遊戲片段, 如:比賽片段, 任何遊戲的RP

引用:
原帖由 絕夜s劍乂 於 2009-6-1 18:02 發表
點解成日入到去會打超時既....雖然玩家都提過有人掛機....(整個限時kick人出ser)  不過時間會唔會太快...同埋玩緊都會計..(玩玩下就彈超時出黎...)  仲有...點解我第2次登入果陣..
唔會好似之前d版咁...記低返個名既 ...
暫時黎講, 唔會kick人出server.........
已記錄問題~

vLan 2900 已經加入啟動遊戲功能.

引用:
原帖由 hihikin 於 2009-6-1 18:36 發表

VISTA:L:L:L:L:L:L
知道了, 已將情況轉告

引用:
原帖由 [K!nG.]_秋 於 2009-6-1 19:13 發表
加油加油,快D
我依家成班係到嘈點解唔得>﹏﹏
超時問題已經知道~但係要聽日先可以解決

引用:
原帖由 Felix-L 於 2009-6-5 17:02 發表
報告=vlan2900 X後仍末息左VLAN主程式 而右下角也唔沒有VLAN的圖示
令在GGX不能遊戲(開始遊戲後下角是寫住VLAN warcratt3)
麻煩你再試多次, 當按左X 之後睇下工作管理員入面既處理程序睇下仲見唔見到有vlan.exe

引用:
原帖由 天下為|神 於 2009-6-8 06:16 發表
真係好lag=.=        比2600 delay左好多=.=
請修正呢個問題         
有冇圖看看??

發新話題