發新話題

vLan 2900 開放測試 (6月10日更新)

[Close]
引用:
原帖由 7171 於 2009-6-1 17:46 發表
岩岩用左一用

可能因為你地仲整緊 2900

不過提下d問題先

可唔可以整用到 tab (姐係打完帳號,就可以用tab去打密碼,雖然作用好似唔大,不過方便幾多下)

and 仲有enter 可以登入,唔洗好似e家咁,要自己去咁登入個製

...
Tab 制問題已經反映, 感謝提供顯示bug.

媒體中心系咩來.. 好似有野睇甘

清者自清

點解成日入到去會打超時既....雖然玩家都提過有人掛機....(整個限時kick人出ser)  不過時間會唔會太快...同埋玩緊都會計..(玩玩下就彈超時出黎...)  仲有...點解我第2次登入果陣..
唔會好似之前d版咁...記低返個名既..
YUI*FlowerFlower*

有...不過唔係依家=.=將來係用黎擺放同播放遊戲片段, 如:比賽片段, 任何遊戲的RP

引用:
原帖由 絕夜s劍乂 於 2009-6-1 18:02 發表
點解成日入到去會打超時既....雖然玩家都提過有人掛機....(整個限時kick人出ser)  不過時間會唔會太快...同埋玩緊都會計..(玩玩下就彈超時出黎...)  仲有...點解我第2次登入果陣..
唔會好似之前d版咁...記低返個名既 ...
暫時黎講, 唔會kick人出server.........
已記錄問題~

vLan 2900 已經加入啟動遊戲功能.

引用:
原帖由 alan_wong8 於 2009-6-1 17:55 發表

你係用vista  or Window 7?
VISTA:L:L:L:L:L:L

引用:
原帖由 hihikin 於 2009-6-1 18:36 發表

VISTA:L:L:L:L:L:L
知道了, 已將情況轉告

引用:
原帖由 [K!nG.]_秋 於 2009-6-1 19:13 發表
加油加油,快D
我依家成班係到嘈點解唔得>﹏﹏
超時問題已經知道~但係要聽日先可以解決

加油喔...我比較期待呢個正式既2009版本的vlan
其實測試...話明測試啦...有問題提出係好既...但唔好抱咁大期望真係玩到
因為人家話明測試緊嘛!

我會號召JoKeR團

團員黎試vlan 2900

為什麼我入到頻,之後等一陣 就話我超時呢

龍之振雄: 已修正

多了好多内容哦!
好棒!
看起来很简洁很舒服!
期待正式版!

入左一陣佢話我超時彈走左我

龍之振雄: 已修正

紅色警戒3區的時候提示:
引用:
連接區域,,,讀取遊戲規則失敗!
咋回事呢??呃,這裡居然不能上傳截圖。。。

alan_wong8: 暫時只開放魔獸III區域進入測試.

發新話題