發新話題

[閒聊] 可憐小人球:我無身份

[Close]
飛星其實你錯啦.....樣衰俾人恰既係你,唔係故事既細路女...將心比已係好事,但呢件事就...

生活的好與差只不過係相對而言姐。

相對故事主角係好。

相對大部分香港人黍講我係差。

相對而言。
無限流小說始祖:無限恐怖─在這深沉如地獄的恐怖中,我,只想活下去。

引用:
原帖由 狂殺乂傑 於 2009-5-25 20:19 發表
生活的好與差只不過係相對而言姐。

相對故事主角係好。

相對大部分香港人黍講我係差。

相對而言。
真係唔係好知你想表逹D乜....

如查證.均屬事實..

特首應該使用特權.或者入境處..特別個案處理

法律不外人情..

環境即使再差..活下去才會有價值..

引用:
原帖由 小飛豬 於 2009-5-26 01:02 發表
如查證.均屬事實..

特首應該使用特權.或者入境處..特別個案處理

法律不外人情..

環境即使再差..活下去才會有價值..
可惜香港D官僚主義都幾重吓,要D官肯做嘢,談何容易....

引用:
原帖由 死肥老蕭 於 2009-5-26 00:34 發表

真係唔係好知你想表逹D乜....
簡單d講就即係你覺得自己生活好or差,係睇你同咩人比。
無限流小說始祖:無限恐怖─在這深沉如地獄的恐怖中,我,只想活下去。

同外星人比

請勿盜圖

引用:
原帖由 狂殺乂傑 於 2009-5-26 08:01 發表

簡單d講就即係你覺得自己生活好or差,係睇你同咩人比。
話就咁講,當你站響佢位置時,想法就會完全唔同,講人時係好容易,但真係輪到自己時係咪好似你講得咁輕鬆呢....

呢單新聞上堂睇過 條女好慘- -沒大陸身分証又沒香港身分証 好慘

引用:
原帖由 死肥老蕭 於 24-5-2009 12:43 發表
成日好多POST話自己唔鐘意返學,父母對佢地點點點,迫佢地讀書,禁制佢地上網時間,無自由,

學校唔比佢地留長頭髮,D嘢食好差,總之就百個不滿,但佢地永遠無諗過,其實自己係身在福中不知福,

知唔知有幾多人,連食也不好,連著也不好,上網 ...
有關第1段
你有冇拎過你d仔女同人比
你去同d差既比定同d好既比?
你一直都好滿意你仔女?
壓力大,剋服緊

-,-有d唔明樓上講ge野
可能我理解能力可能.....

請勿盜圖

又有人唱反調

--------------------------------------------

最緊要都係讀好啲書

飛星俾人恰到上唔到黎?

回復 28# 的帖子

-,-點會上唔到黎
哈哈,佢飛上黎

請勿盜圖

你地只會講個女仔幾慘幾慘-_-
都唔諗下原因出係邊
都係佢父母做錯事先會搞成咁,無錯個女仔無錯,佢唔應該受呢d苦
但係令佢受苦既係邊個?
呢d家庭慘劇都係父母之錯~_~個老豆都6章幾,仲搞埋d蘇州屎
自己又唔係錢多,仲番大陸搞相親,搞完又要驚無臉,係山邊生
之後自己良心又過意唔去,又搞呢搞路
幾廿(碎)人都唔化~~做事不理後果
真係希望大家記住3個字
                                                                 責任感

發新話題