44 123
發新話題

[閒聊] 情人與朋友您會選擇什麼?﹏?

[Close]
當你真的要面對才攞黎問吧,坦白講好友點會唔識做,難為你果D,做唔做朋友都算啦...

引用:
原帖由 死肥老蕭 於 2009-5-17 14:05 發表
樓主出賣慣朋友,所以冇真心朋友.....

讀多書,唔好晒D時問係度庸人自擾...
我真係好想知

十幾歲仔真係知咩叫愛情?

你選擇情人?
你選擇朋友?
你不如先問自己...咁耐以黎
你有無交錯朋友...你有無交錯情人...
就會知道一早已經揀左

引用:
原帖由 斷玉 於 2009-5-17 23:13 發表
你選擇情人?
你選擇朋友?
你不如先問自己...咁耐以黎
你有無交錯朋友...你有無交錯情人...
就會知道一早已經揀左
知既話就唔會開帖問啦,,,,,

引用:
原帖由 黑卡特 於 17-5-2009 23:12 發表

我真係好想知

十幾歲仔真係知咩叫愛情?
呢個問題我以前都咁諗
但係諗黎諗去我覺得年紀較大,較成熟既都唔可以對呢兩個字有明確既解釋
睇住d細路講呢樣野好好笑...可能因為係中國人既社會搞成咁...
壓力大,剋服緊

引用:
原帖由 cocacola_ 於 2009-5-17 23:56 發表

呢個問題我以前都咁諗
但係諗黎諗去我覺得年紀較大,較成熟既都唔可以對呢兩個字有明確既解釋
睇住d細路講呢樣野好好笑...可能因為係中國人既社會搞成咁... ...
以前D人追女仔要花好多心思,要拖手都要功夫不少,何妨KISS,過程既深刻甜蜜,

但依家,唔啱既踼,啱就一見鐘情,二話不說就已經上床,SKIP 晒D過程,嘈一次就已經分手,

快過食快餐,

那還用說 當然支持友情 現在港女橫飛 , 而且正所謂 兄弟如手足 老婆如衣服
ABC係我係我 = 0

回復 37# 的帖子

港女得罪你?
港男你又點阿 成班死宅男@_@"

係朋友同情人之間 其實有無明確既介線? 講真.. 真係唔知=("
嗯 真身現形了

引用:
原帖由 小涉′君 於 2009-5-18 08:54 發表
那還用說 當然支持友情 現在港女橫飛 , 而且正所謂 兄弟如手足 老婆如衣服
港女係多
不過我只係認為大多數出現係"年青人"呢個range度
有事業果d港女大多數都有條件去做

你老婆去街周圍比人穿ar笨?
唔好下巴輕輕啦小朋友

引用:
原帖由 純良™小秋 於 2009-5-17 01:25 發表
我會選情人,朋友多數會出賣自己,
但情人也會
所以我覺得最重要係自己

你又會揀邊個呢?﹏?
你答左架啦-_-?
答左等於冇答咁-_-

引用:
原帖由 絃花之月 於 2009-5-18 05:25 PM 發表

你答左架啦-_-?
答左等於冇答咁-_-
你係豆雞定傻
【所以我覺得最重要係自己】<----唔係答左

唉...推推推推

情人
正所謂要愛找女人

情同兩手一起開心一起悲傷
彼此分擔總不分我或你
你為了我 我為了你
共赴患難絕望裡緊握你手 朋友
----------------選自-------------------- 譚詠麟 - 朋友-------------------- ------------

我會選擇 朋友

朋友=>異性的話發展得好可以變情人
             不能的話可以繼續保持友情的

呢個M.C. Post純屬主觀意見問題

PS:一個好好的議論文題目兼好好吹的一個話題
世事無絕對,只有無頭緒.......

44 123
發新話題