24 12
發新話題

[閒聊] Eason Chan - H3M大碟集中討論營

[Close]

回復 15# 的帖子

好小聽日本搖滾......orz

x-japan果d.....想死....
按圖即可進入信長之野望區

引用:
原帖由 W_a 於 18-5-2009 19:36 發表
好小聽日本搖滾......orz

x-japan果d.....想死....
同感
聽唔明既都仲要聽實在唔明
講好聽,有d俄文歌同巴基斯坦歌都超正的
壓力大,剋服緊

回復 17# 的帖子

估唔倒有同志   
utada 首 come back to me 正

引用:
原帖由 KaiBer 於 19-5-2009 09:55 發表
估唔倒有同志   
utada 首 come back to me 正
有3首的,我鐘意後兩首多d 嘈d好聽d hahaha
我最鐘意係taking my money back同merry christmas mr lawrence
壓力大,剋服緊

回復 19# 的帖子

我成隻碟down左啦,我覺得宇多田光d 日文歌好多都好好聽, 但唔知點解冇步姐,倖田來未果d咁hit
taking my money back e首成首歌冇高潮唔係幾好聽 Merry Christmas Mr. Lawrence e首就ok

回復 20# 的帖子

宇多田光 - Merry Christmas Mr. Lawrence爽爽...全新碟最正

不過最新果個鋼鍊FA 個OP都好正

YUI - AGAIN( 鋼之鍊金術師 FA OP1)

主打歌  come back to me  最好聽

yui d歌聽到有d悶..

介紹大家聽下flumpool d歌,好多都幾好聽 e.g 星に願いを 同 花になれ

引用:
原帖由 KaiBer 於 19-5-2009 22:16 發表
主打歌  come back to me  最好聽

yui d歌聽到有d悶..

介紹大家聽下flumpool d歌,好多都幾好聽 e.g 星に願いを 同 花になれ
聽唔明既點聽
壓力大,剋服緊

引用:
原帖由 cocacola_ 於 2009-5-21 18:54 發表

聽唔明既點聽
你鐘意可以去睇下中文歌詞.....

24 12
發新話題