發新話題

[閒聊] 大家大過之後做咩?

[Close]
既然都睇到咁灰,點解唔係放開自己心結

係都到嘈落去

有冇聽過                他強由他強?

而且,我冇用過覺得

退下前線

強人是你 ~~~~~

發夢係好事。

我大個呀.. 飛去日本做av男優

引用:
原帖由 傻秋ㄦ 於 2009-5-14 20:37 發表

肥佬,睇清楚主題
大過呀麻
我當然知大過啦,唔通依家,問題係你想開網吧係因為鐘意打機,無諗過點樣先開到,

無諗過如何實踐,依家讀書如何,他日有否能力上U,唔係點揾份好工揾大錢開網吧,

還要記住,當你大過有錢時,網吧是否還有人幫襯呢,話晒都講緊十年廿年後既事....

引用:
原帖由 死肥老蕭 於 2009-5-15 08:14 AM 發表

我當然知大過啦,唔通依家,問題係你想開網吧係因為鐘意打機,無諗過點樣先開到,

無諗過如何實踐,依家讀書如何,他日有否能力上U,唔係點揾份好工揾大錢開網吧,

還要記住,當你大過有錢時,網吧是否還有人幫襯呢,話晒都 ...
我說開機鋪的.....
不是開網吧

回復 35# 的帖子

開機鋪的成本仲高過開網吧....
除非你全部都系D N年前街機GAME
人の最も重要なものは金銭ではありません
きみはどんなためです生存しています

我有時去機鋪,成日見d大人係甘入錢落馬機到

回復 37# 的帖子

好多人都成玩個d...仲好講時機入........
我系機鋪多數玩打鼓機
人の最も重要なものは金銭ではありません
きみはどんなためです生存しています

引用:
原帖由 ╒Ruido-K╛ 於 2009-5-15 11:34 AM 發表
好多人都成玩個d...仲好講時機入........
我系機鋪多數玩打鼓機
我多數都係鼓機,拳皇,頭D之類

原本我想做神
可惜我發現呢個世界ge神都好懶...唔會幫人
結果我放棄左
之後我又想做魔
可惜又比我發現佢地日日都要鬼鬼祟祟...唔敢去害人
結果我又放棄左
最後都係想做返人
可惜比我發現到比起做神做魔仲要慘
對住d膠人果陣又幫唔到佢地又害唔死佢地

引用:
原帖由 斷玉 於 2009-5-15 04:23 PM 發表
原本我想做神
可惜我發現呢個世界ge神都好懶...唔會幫人
結果我放棄左
之後我又想做魔
可惜又比我發現佢地日日都要鬼鬼祟祟...唔敢去害人
結果我又放棄左
最後都係想做返人
可惜比我發現到比起做神做魔仲要慘
對住d ...
好無奈

大過唔知想做d咩好 E+是道好唔得- -

我勁想做生意._.  做生意會好有米架

諗住做小說作家 再唔係填詞人....
按圖即可進入信長之野望區

引用:
原帖由 W_a 於 2009-5-15 20:16 發表
諗住做小說作家 再唔係填詞人....
er......
咁你有無寫開小說?= =
講起小說...小說村都有我d作品/ . \

以你文筆
呢兩方面...你似乎要進修下中文

發新話題