發新話題

ROsE〝公開招生, 已更新...

[Close]
引用:
原帖由 ★SPIDER〃業 於 2009-10-5 19:32 發表
Vlan:★spider〃業
GXC:Mr.JipLUi
進過哪團:力量團戰/spider/TRY
有沒有打團經驗:有
強項哪些英:槍/武田/山/信/火
點搵到你?

原帖由 ★SPIDER〃業 於 2009-10-5 19:32 發表
Vlan:★spider〃業
GXC:Mr.JipLUi
進過哪團:力量團戰/spider/TRY
有沒有打團經驗:有
強項哪些英:槍/武田/山/信/火
點搵到你?
係lo

me msn :[email protected]

回復 1# 的帖子

那  現在還收人嗎?
我想考

想考你團

這是我的msn [email protected]  

Vlan:凸~.~凸
GG:[pS]_MaN.x3x!
進過哪團:冇入過團-.-得**廣告**有
團戰經驗:-.-冇..幫我個fd玩詔一場算唔算
強項哪些英:服仔..龍川..本多..真田.阿屎..火神..直江.狗女隱英任何一隻..
進團原因:想同人打團戰.同路人打次次人地都走場既-.-
仲有想增加自己個團既力量
....我仲有幾幅相不詔洗左機冇曬-.-灰.
小弟msn:[email protected]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 凸~.~凸 於 2009-11-2 01:01 PM 發表
54281Vlan:凸~.~凸
GG:[pS]_MaN.x3x!
進過哪團:冇入過團-.-得**廣告**有
團戰經驗:-.-冇..幫我個fd玩詔一場算唔算
強項哪些英:服仔..龍川..本多..真田.阿屎..火神..直江.狗女隱英任何一隻..
進團原因:想同人打團戰. ...
對面走哂場 仲要村正凍云都post上來 真頂引

Vlan:_風之驕子_
GXC:[3FaNs]KL
進過哪團:五殤
有沒有打團經驗:打團經濟十分多
強項哪些英:直江 魚柴 信長
進團原因:自問B版實力不差 但剛剛玩S版 想增強自己實力 為貴團出分力
最後:留下你的聯絡方法-- 有人會聯絡你^^"   [email protected]

回復 67# 的帖子

d人潛晒水,搵第二個吧

引用:
原帖由 _風之驕子_ 於 2009-12-10 10:59 發表
Vlan:_風之驕子_
GXC:[3FaNs]KL
進過哪團:五殤
有沒有打團經驗:打團經濟十分多
強項哪些英:直江 魚柴 信長
進團原因:自問B版實力不差 但剛剛玩S版 想增強自己實力 為貴團出分力
最後:留下你的 ...
你入過五殤 ?

我想入本團 希望可以收我

我想入團
團戰經驗什多
入過星海 冰島

Vlan:__Szuoi.Ak333
GXCwT_-
進過哪團:CooL,Ice-D,End,Best,AngeL
有沒有打團經驗:3年
強項哪些英:主力
進團原因:實力 反應

最後:[email protected]

**廣告**:Stabber.KJaI
進過哪團:冰島 ROYAL CoOL 星願
有冇打團經驗:1.5年
強項哪些:主+控
進團原因:冰島沒落 ROYAL是台團 香港比賽不知怎麼辦

msn:[email protected]
ROYAL.

Vlan:aRJaYo.O
GXC:[UnioN]JaYo.O
進過哪團:果,-GoD.,藍天★
有沒有打團經驗:10個月.
強項哪些英:主力,控場,輔手(控場)
進團原因:得知貴團有實力,見現在重組,便想加入,望有好既發展.
最後:留下你的聯絡方法-- 有人會聯絡你^^",[email protected]

進過哪團:ROsE團
有沒有打團經驗:有半年經驗
強項哪些英:係副手都岩!
M群ADD我囉!

ROsE〝公開招生

Vlan:MAK..
GXC:MAK..
進過哪團:MAK..
有沒有打團經驗:MAK..
強項哪些英:MAK..
進團原因:MAK..
最後:留下你的聯絡方法-- 有人會聯絡你^^"