發新話題

ROsE〝公開招生, 已更新...

[Close]

ROsE〝公開招生, 已更新...

招生準則:
要有實力
不容二團
活躍
不嘴炮
不容許把私人恩怨帶進本團

---------------------------------------------

如考生沒心..沒實力 0反應
別浪費大家的時間
請自重

---------------------------------------------

本團考團準則:

以內測/實戰進行   以B版作實

進團後的準則:
要聽從元老 高層的說話
如不是高層不可以以ROsE名義約戰
請不要SM路人然後嘴炮

[color=me**粗俗文字**mturquoise]請各考生留下你的:
Vlan:
GXC:
進過哪團:
有沒有打團經驗:
強項哪些英:
進團原因:
最後:留下你的聯絡方法-- 有人會聯絡你^^"

卡哥個D會唔會反來先

MAK開帖收人

Vlan:R0sE〝MaK
      GG:MaK..
                      進過哪團:R0sE
     有沒有打團經驗:沒有
                            強項哪些英:牙屎殺80人不留RP
    進團原因:冇計.我太帥
最後:留下你的聯絡方法-- 有人會聯絡你^^"

Vlan:beetang
GG:mbeetang
進過哪團:好內沒有玩團戰了.. 多數在佳場游盪..朋友的團有時不夠人會叫我打的...
有一點打團經驗
強項哪些英:槍神..火神..信長..直江
進團原因:想學番打團戰...我大內未打過..不過基本都仲記得既
msn"[email protected]"
歡迎你們

回復 4# 的帖子

傻子
mak哥神技都唔知
強項係一場死10幾隻馬

佢強項唔系借人馬,之後玩死埋佢咩?
我次次借馬比佢,冇一次隻馬可以完整番屋企

引用:
原帖由 CooLLaM 於 2009-5-15 10:41 發表
佢強項唔系借人馬,之後玩死埋佢咩?
我次次借馬比佢,冇一次隻馬可以完整番屋企
妳都叫過我借馬

Vlan:ROsE〝KiSsPANg
      GG:ROsEkiSs
                      進過哪團:秘密
     有沒有打團經驗:1,2日
                            強項哪些英:重知吾關團戰事既英就識
    進團原因:要學習君既手殘技術
                               最後:留下你的聯絡方法-- 有人會聯絡你^^"   [email protected]

回復 9# 的帖子

腦殘

引用:
原帖由 ROsE〝KiSsPANg 於 2009-5-15 15:35 發表
妳都叫過我借馬
系咩?
甘你隻馬應該完好無缺=]]

引用:
原帖由 CooLLaM 於 2009-5-15 16:29 發表

系咩?
甘你隻馬應該完好無缺=]]
u 都系die 馬神

引用:
原帖由 ROsE〝KiSsPANg 於 2009-5-15 17:36 發表
u 都系die 馬神
我印象中好似冇死你馬...
我最多都系死自己馬咋bor!!!
你no 吹水 , ok=]?

回復 12# 的帖子

我印象中......你都成日叫我借馬.....

Vlan:NeW的Me
GG:lingline123123
很想跟你們打團戰~
強項哪些英:沒有
進團原因:想同你地一齊玩~
[email protected]

發新話題