發新話題

有部分玩家能係真區改名

[Close]

有部分玩家能係真區改名

相信日前很多板主都聽聞張仲良板主被惡意玩家係真區冒認事件,經查證之後才知有玩家能係區改名,相信各位板主都唔想被人冒認,我資詢了多位朋友,發現其中有某一位朋友能夠在真區改名,造成改名原因不詳,我請佢做了一個證明

附件

原本如此 ...可唔可以提供原因等制作人修改

引用:
原帖由 立哥 於 2007-2-12 21:29 發表
原本如此 ...可唔可以提供原因等制作人修改
我都想知,但佢不嬲好好人

點解會甘樣,我朋友自己都唔知,只係知道突然間可以改名,這類型的玩家在vlan 不知有多少

看完這圖...很想殺人的說

在此強調張仲良絕對不會在war3中出現, 如有發現請kick 佢走..or 唔好入佢房

是否 1.21 版本進入佐 1.20E 區?

真區改名問題惡化...
1.將會有很多玩家被人冒認,
2.舉報走場的replay 都不可信,
3.被舉報走場人士也可能是無辜
4.走場人士走場的藉口,說被人冒認
嚴重的甚至是冒認板主及管理員,
請管理員盡快修正漏洞

我不是造謠生事,只是說明問題的嚴重性

引用:
原帖由 龍之振雄 於 2007-2-12 23:13 發表
是否 1.21 版本進入佐 1.20E 區?
經過我測試之後得知, 用1.21 版本進入佐 1.20E 區係可以改名,但係見唔到任何場,所以呢樣並非真區改名的漏

係官網更新1.21版本之前就已經有真區改名的傳聞,我在前幾個月曾經見過一個同我一樣名的玩家係真區遊戲中

出現,該玩家停留了數十秒後就離開,只是當時忘了影相,之後就因冇證據而沒有向論壇查詢,以為是區域故障,.不

了了知,直至投訴張仲良板主事件才能肯定真區改名至今還一直存在

引用:
原帖由 張仲良 於 2007-2-12 22:38 發表
看完這圖...很想殺人的說
之前因為相信了冒充閣下的惡意玩家而家投訴閣下,向你道歉

仲良兄快d學下玩war3教訓條友吧.v.

那位冒充的人是你朋友?

引用:
原帖由 締ξ死神ψ 於 2007-2-13 18:06 發表
那位冒充的人是你朋友?
相中那一位是,我想證明他能在真區改名,並影相放上論壇,作一證明

引用:
原帖由 win_sky 於 2007-2-12 23:42 發表

之前因為相信了冒充閣下的惡意玩家而家投訴閣下,向你道歉
忘了它吧!
不想再提...

我都改到名牙''
幾時先改5到ah'

發新話題