發新話題

[投訴]沒有觸犯版規

[Close]
引用:
原帖由 殘兵|小恒 於 2007-2-12 22:11 發表

可惜你的文章也不見有什麼出色啵
在論壇立足多結識得多朋友 多回覆並沒什麼出奇。
呢d唔需要讀ECON COMMON SENSE黎-_-
中五會考生,出道未深我唔怪你
想法還是那麼獨霸一方,轉牛角尖。
面子那麼緊要嗎? ...
呢位人兄..到而家我相信佢寫既野係比你出色好多同有用過你
你連佢既水準都達唔到仲可以批評到一文不值?

引用:
原帖由 殘兵|小恒 於 2007-2-12 23:39 發表

是他自以為事,狗眼看人低。
看法自己想的就對,其他人就錯。
事情過了那麼久,解決了又要插把嘴
這些是你說的出色嗎?
16歲的小朋友做D野應該似16歲吧?
面皮過厚唔係唔好,不過應該唔好得寸進尺 ...
呢件事係你地理虧在先,大家只係以事論事,
回文都唔應該存有人身攻擊成份,你可以用
你既理[size=-1]據駁番佢,而唔係針對對方。

引用:
原帖由 締ξ死神ψ 於 2007-2-13 15:37 發表

你們是否應該停止罵戰呢?

立哥先生,
據我所知批評人地係爛文唔係殘兵...
而且這裡並不是只供給文學水平極高的人用的
...
你認為咁係罵戰?本來就係討論(論壇作用),有人出言不遜
久而久之先變為罵戰或者未到呢個地部?而家我係想講論
壇係一個公眾地方每一個人都有責任,一次可以話戲言兩次
三次之後呢?呢度的確唔係一個只供給文學水平極高的人用,
但你要明白維持一個秩序人人有責,而家問題係佢過分轉貼,
如同抄襲一樣,唔通你又認為咁樣係好?
引用:
原帖由 締ξ死神ψ 於 2007-2-13 15:27 發表
版規未改... 不能完全話邊個錯...

但我知alan_wong8話佢會改版規(唔知幾時)
小飛豬就話唔限制每人發幾多轉帖, 多多益善
[url=viewthread.php?tid=11969]http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=11969[/url]

管理員們的話也有矛盾

我們也不應該妄 ...
另外你提出既問題,根本自身存有問題,版規係死ge人係生ge
如果佢地不斷發貼,咁大家都可以喇,唔通你又有咁做過咩,
就係佢地唔識自律,就係因為比一個自由出黎,佢大家就可以濫用,
畫公仔洗唔洗畫出腸?

引用:
原帖由 締ξ死神ψ 於 2007-2-13 17:33 發表

1. 我認為小飛豬係人一個, 我覺得小飛豬係生的 唔係死的.
    我引用的是小飛豬此個帖內其中一個回覆
    相信是他對此事的回應吧
2. 罵戰唔係話你, 立哥 (所以我分開左... 上半部同下半部... 可能你誤會了 這次我 ...
我清楚罵戰唔係我,而之前我係見度呢度爭論比較激烈先黎睇下,
發展某位用詞不當,然後作出指正,信長區d帖只係隨便睇下,
我用批評到一文不值係形用佢果一張帖存有貶意,並唔係所有。

發新話題