34 123
發新話題

War3 v1.23a 完整傻瓜更新包 (26/03/2009 更新, 下載點增加)

[Close]

War3 v1.23a 完整傻瓜更新包 (26/03/2009 更新, 下載點增加)

由 Blizzard 所開發的單機可連線線上對戰的即時戰略遊戲《魔獸爭霸 3:寒冰霸權》(Warcraft III:The FrozenThrone),已發佈了最新的繁體中文、英文、簡體中文等多國語言版本更新檔 V1.23,以下為本次更新細節內容:

功能方面news.ipve.com/
- Battle.net 現在會使用一個新的 Banner 廣告系統。

修復
- 修復了一個可以被利用的漏洞:修改過核心代碼的自定義地圖通過某些 hack 方式仍然能夠被認做和原版地圖一樣。
- 修復了某些更新不能應用在 Intel Mac上的 BUG。

IPVE vLan 官方下載點:點我下載
Ziddu 下載點:點我下載
Rayfile 下載點:點我下載
UploadHK 下載點: 點我下載
Badongo 下載點: 點我下載
FileFront 下載點: 點我下載
Megaupload 下載點: 點我下載
Rapidshare 下載點: 點我下載
SendSpace 下載點: 點我下載

引用:
原帖由 絕夜s劍乂 於 2009-3-24 16:31 發表
聽日vlan只會支援v1.23??  1.22a會連唔到??
如果你未更新的話, 會出現提示叫 閣下更新至v1.23

引用:
原帖由 456abc123 於 2009-3-24 17:04 發表
我一早開左個post-.-. ...唉
我地既更新新唔同係整合左最原版寒冰霸權至現時v1.23 版本

邊到都玩到~

咁呢個係人地既問題=.="

回復 11# 的帖子

咁人地唔支援魔獸III 既v1.23 我真係無辦法 我只會建議你用支援v1.23 既平台

你個個=.="兩個我都DL唔到

正常情況下, 應該入唔到

引用:
原帖由 廿口廿 於 2009-3-25 23:25 發表
唔知個路徑係d咩...down左個更新...開個陣話個路徑錯
路徑係會自動搵, 而你唔駛去改

引用:
原帖由 童顏巨乳 於 2009-3-25 23:52 發表
更新左開唔到魔獸 ......
點樣開唔到?

引用:
原帖由 o人一個o 於 2009-3-26 07:12 發表
個更新檔點用架- -?
雙kick完之後話error既@~@"
咩error?

引用:
原帖由 月亮 於 2009-3-26 13:15 發表
更新左開吾到 魔獸 系咪玩野呀 .\/.
點樣開唔到?

引用:
原帖由 pk2005 於 2009-3-26 17:25 發表
頂~樓主實好鍾意睇A片
第一條link係a片黎o既?
請你click 正確下載地方, 經測試, 正常下載war3 v1.23A 更新檔

引用:
原帖由 798798 於 2009-3-26 18:13 發表
有冇人教下我...THX
DL完之後,  雙點擊開啟, 然後按修正即可

引用:
原帖由 鬼神1314 於 2009-3-26 19:07 發表
又唔放上官方下載
唔好禁麻煩啦
好好地更新D咩牙
v1.22a明明好好地牙
E+魔獸得個DD人
冇更新日日爆人
e+ ? 得個DD點玩牙?
個個去kyo禁麻煩鬼入咩..
遊戲出更新, 係為左改善遊戲既bug. 如果你地認為可以接受有人用bug 去玩一個遊戲嗎...?

34 123
發新話題