34 123
發新話題

[Left 4 Dead] Left 4 Dead 新團招人 [CLICK下呢度喇喂]

[Close]

Left 4 Dead 新團招人 [CLICK下呢度喇喂]

團名: MaGic[J]

==============================================

<<現正招生>>

欲報名可在此POz留 ***msn / steam ID***

(本人會儘快回復 請定時到此poz瀏覽)

=======================================================

團長: S.Tong

副團長: S.K                    (本人)

幹事: Dik

團員: 雞仔餅

`KIT___<3

Ray

徐小葉

正在招人

=======================================================

我地招人既資格好簡單

破解

確認已更新L4D主程式

!!!!就係咁多!!!!

誠意招團員

http://magicj.freebbs.hk/index.php

團隊官方討論區已正式完成

請各團員儘快到論壇點名

才算完成加入團隊

本人代表rose團恭賀你們團的成立,希望未來有機會跟你們打一場

=3=唉...而家仲未有人...
都多謝你既十卜喇XD

STEAM:258258258258258

引用:
原帖由 金勻 於 2009-3-13 19:16 發表
STEAM:258258258258258
已經+左你好友...請上steam並跟我溝通

推推推推推推

你們招了記得搵我地rose打下=v=

我地衣家成日跟隊員打....無進步空間,希望你們能給我們進步的機會

del.....................................

my steam acc
sankeichoi

多謝以上各人既報名
本人已於14/3(星期六) 上午7:20分 +你地好友
請自行上線

引用:
原帖由 kelvinkkkkkk 於 2009-3-13 23:23 發表
你們招了記得搵我地rose打下=v=

我地衣家成日跟隊員打....無進步空間,希望你們能給我們進步的機會
而家我先處理內部工作
日後有機會再在此POZ答覆

http://magicj.freebbs.hk/index.php

團隊官方論壇已完成
請團員註冊

團員要求

識打字,有"咪"識講野!   :032:

只要更新左ge人(進行戰役上面有伺服器瀏覽器)

有msn,溝通到   

上到網

有l4d,有steam,有vlan   

玩l4d的程度係中手以上

請留下 msn 方便日後聯絡 ,, 約打團戰

引用:
原帖由 禾屎辛守 於 2009-3-14 15:51 發表
請留下 msn 方便日後聯絡 ,, 約打團戰
請問你係屬於咩團隊???

34 123
發新話題