發新話題

三井Sama大陸同胞入黎(更新)

[Close]
引用:
原帖由 kelvinboyss 於 2011-11-15 13:05 發表
每個地區既人都有自己既說話方式
可能你覺得佢係到侮辱/嘴炮緊你;
但係我就覺得佢係係到玩/講笑
我覺得佢講野好好笑 好友善
其實此帖沒有意義;
你不滿三井可以去管理員到講。
少post又話唔好
多番少少pos ...
人地冇違規投咩訴
樓主都只係叫佢收歛下姐
而且個3#引起連串罵戰係事實

人串比人插係正常
唔好因為人地勁+大陸人就走出黎嘈 ok?
咪再用歧視大陸人做借口啦
依家係針對身為大陸玩家既佢 唔係大陸玩家

引用:
原帖由 SPERM_M 於 2011-11-15 13:18 發表

人地冇違規投咩訴
樓主都只係叫佢收歛下姐
而且個3#引起連串罵戰係事實
引起罵戰既係樓主先真

其实你们真的误会了  三井在网络上性格就是这样  其实他没有恶意  而且  他说话很搞笑的

发几个大陆收集他的语录(三井【猫1】经典语录):
6、那完全是2流,不谈
7、叫老子去打德川的人,并不是因为他们本多比老子强,而是因为他们不会德川
8、毛,不想解释。老子打上路就没虚过,再怎么被杀老子绝对是上路霸者
9、老子打德川,是个好本多只要和老子配合过一次,第2次一定叫老子德川,可惜,能叫老子去打德川的本多已经很少
10、老子神枪被岛神誉为图B,被无数和老子操过VB局的人誉为稳B
11、老子笑喷的喷他妈比一脸
12、无比的愤怒,就因我那无聊且类似于BUG般的强悍!天啊~~这个世界太不公平了,多么希望把我的强悍多分些给菜B们
13、你的文化水平就那样?老子说的话你听不懂
14、你是傻逼吗
15、老子毛利从来就没虚过。
16、和那几个人比  劳资真觉的自己的本多牛B
17、我日,你他妈怎么越玩越偏僻
18、单上,上野全包,来人死妈
19、老子生命了在家养病 你麻痹动不动就一大堆问题 你把老子弹出VS了你高兴了、?腿你妈逼?,猫窝一群图B天天上YY开图开黑,老子惹的起?
20、我穿什么内裤你知道不?
21、真他吗的农民也疯狂
22、这你妈能不惆怅?你毛利飘逸也就了,还让我跟直江一起被爆穴,不知道月经来了?
23、老子告诉你,你如果26-28还不结婚,老子就地撞死
24、我空虚,我寂寞,我还有点冷·~~~~~
25、你他妈比遇到老子算遇到狗了
26、他只能问点毫无建设性的问题来挽回他VB不胜我毛利的尊严
27、我打毛利就没输过,你们可以尽情想象,单指VB局
28、大哥打本多不喜欢故意去防抓,喜欢让人抓不死
29、大哥滚蛋了
30、狗仔也激情?
31、老子隐身他一个人在两棵树之间各种绕,东绕西绕老子就是电不到,他就一电的命。为什么一个人能在空气在两棵树间绕5-10秒?而且还是一电的血。
32、有种你就别和图B组队打团,这样老子才能正视你
33、滚吧。就是你个傻逼把大哥吵成论坛红狗,还不够牛B?
34、从来没在老子面前闪亮过的人, 也要老子评价
35、谁的忍这么傻逼?老子拉来用一下一直拉拉拉拉拉。不给用么?
36、猛就一个字,解释你麻痹
37、这直江跟你麻痹一样,带着匕首各种抓,守着老子射,有大就射解释你麻痹
38、如果你不说。估计你会误会1辈子的
39、你开五分钟MH跟我干你妈5下或20下有区别?
40、你比你妈B还懦弱
41、老婆一叫就滚蛋,典型的现实完全高于游戏
42、你能叫他滚吗
43、你在侮辱你大嫂?
44、动不动就拔网线大哥怎么打?
45、真的,全天,做ai,喝酒。累的不行了
46、直江在哪 老子找不到直江 直江不给我BAN它
47、各种小弟想逆天都被大哥阻止

唔打繁體字咁又點??你唔識睇簡體只係你文化水平低姐...雞蛋裡挑骨頭??唔明咪查囉,又有偉大既google,你咪當學野囉!!冇野搵野黎曹咁=.=

引用:
原帖由 CoOLZak 於 2011-11-13 17:54 發表

有實力又點,就係你呢d咁既人以為打機勁就有地位
見人地打機勁就乜都幫晒人
醒下啦
support樓主
haha

又幾中肯wo
Español♥滅

引用:
原帖由 似水流年_ 於 2011-11-15 13:25 發表
其实你们真的误会了  三井在网络上性格就是这样  其实他没有恶意  而且  他说话很搞笑的

6、那完全是2流,不谈
7、叫老子去打德川的人,并不是因为他们本多比老子强,而是因 ...
三唔識7咁既語氣 點唔誤會

引用:
原帖由 似水流年_ 於 2011-11-15 13:25 發表

6、那完全是2流,不谈
7、叫老子去打德川的人,并不是因为他们本多比老子强,而是因 ...
性格係咁咪要改
而家就係講緊呢個問題丫嘛
也許在另一個平行時空裡 我們是在一起的。

樓主有種.
我支持你^^

我覺得沒問題的說

引用:
原帖由 似水流年_ 於 2011/11/15 13:25 發表

6、那完全是2流,不谈
大哥呀...一個完全不認識的人 一來就炮
如何打好關系..一般正常的會以為他有惡意的吧

引用:
原帖由 SPERM_M 於 2011-11-15 13:01 發表

討論內地文化?
真係唔知你搞咩
討論本地唔講粗口?
真係唔知你搞咩
仲有你係咪唔識睇回覆的?  
我咁多回覆你唔COPY  專捉我弱項@@?
你唔識睇我COPY比你  唔好捉我一兩點黎咬

每個國家既人既社際交流方式都會有唔同
你唔比大陸既人就係咁熱情?
即係好似楊利偉來港  你係咪要佢講粵語配合你呀?  
我首先排除左個條友勁定唔勁   有新人唔係應該歡迎?除非佢人格差既姐  但我見唔到佢人格有幾差喎  
只係鐘意開POST而已    VLAN都多人鐘意洗貼啦  咁你又係唔係要開貼鬧晒每個人呀
你唔歡迎大陸人不特只   仲要趕人走   唔通依D就係而家既香港人社際交流方式?
1D都唔識接受新事物?  
真係請樓主你反省下自己講既野
如果就樓主咁講既話   即係全部國家既人都唔洗去旅行
你去旅行實會好想識新事物   同認識新人  
而家比樓主講到  想認識新事同識人係一件好缺德既事咁-.-

真係唔知你搞咩  你大可以PM管理員叫管理員同三井講叫佢唔好係咁開POST
但唔係好似你咁開POST鬧人囉-.-  你即係掉你自己面嫁JA~~
睇黎你唔係好明我講D咩
你去大陸聽人講野周街都係粗口嫁啦好出奇咩?
你試下去玩下英雄聯盟美服   人地夠狂講粗口啦  係你唔識聽/唔識睇姐下嘛

人地社交方式係咁我地有咩權話人  你最多都係去勸佢  唔係去鬧佢囉好冇- -
咁我想問   香港人又好好?  你去下D低LV場玩下啦  個個都講粗口嫁啦  咁洗唔洗又開POST鬧呀=.=?

HIGHLIGHT埋重點比你  驚你唔識睇  一陣又咬我

引用:
原帖由 花汶 於 2011-11-15 18:02 發表

討論本地唔講粗口?
真係唔知你搞咩
仲有你係咪唔識睇回覆的?  
我咁多回覆你唔COPY  專捉我弱項@@?
我就係睇完你d回覆
all 1999 都唔知講左去邊
咩接受新事物 完全同件事冇關

引用:
原帖由 SPERM_M 於 2011-11-15 18:05 發表

我就係睇完你d回覆
all 1999 都唔知講左去邊
咩接受新事物 完全同件事冇關
真好笑   如果一隻GAME  係內地搞得好既
但你又唔識玩  你會唔會主動去個論壇問人點玩?
如果內地人要你問野之前一定講粗口  而你唔講  跟住比人開POST插你
你會點受??
你好似汁著係內地人講野態度方面喎而家   你理解能力差我大可以慢慢解釋比你聽

只能說 EQ高小小啦= =

小小野都計教較

發新話題