發新話題

[其他] 如果食荼餐廳外賣既時候

[Close]
引用:
原帖由 ╭Mazda◆瓏 於 2011-8-19 21:11 發表
a.唔食
直接打去食環投訴

引用:
原帖由 卍花田錯卍 於 2011-8-19 21:23 發表

直接打去食環投訴
咁鬼冇人情味架            

引用:
原帖由 FaTe‧達 於 2011-8-19 09:19 發表
見到D野食入面有虫仔 $或或蠅... 你地會點做
a.唔食
b.唔食 之後搵間餐廳嘈
c.荼餐廳本來就係咁 照食
d.其他

點解我會咁問 因為我琴日食荼餐廳外賣既時間 見到入面有兩隻虫 之後我唔理照食
但食左幾啖 覺得有D噁心  ...
a=.=和平的

c.荼餐廳本來就係咁 照食

d
直接拎去間野叫佢食左佢
SKYPE RC
hung2014

將虫仔5cm範圍不走..照食.
人生得意須盡歡 莫使金樽空對月...    kelb.    ♥
[/URL]

D
叫佢換過碟 茶餐廳有時都會發生嫁啦
乘乘有糖食....

引用:
原帖由 小乖 於 2011-8-19 23:18 發表
D
叫佢換過碟 茶餐廳有時都會發生嫁啦
叫得泥刀餓死

引用:
原帖由 .★wAi哥_ゞ 於 2011-8-19 23:33 發表

叫得泥刀餓死
同人嘈唔想姐都係要等
乘乘有糖食....

D
放上網同人地講唔好黎呢間食

d.其他
首先打去食環(如果你有keep收據)
然後影相放上網公諸於世
按圖即可進入信長之野望區

引用:
原帖由 W_a 於 19/8/2011 11:49 PM 發表
d.其他
首先打去食環(如果你有keep收據)
然後影相放上網公諸於世
汁硬粒            
vlan的都是朋友

唔食

就算你打電話番去問佢

人地都應該會話你特登放落去

如果真係要當面對質,D茶餐廳既人態度好多,你同佢唔熟講多兩句野佢都唔會覺得你煩.

如果叫食環,姐係搵自己黎搞,小事變大事,時間都晒埋比佢地,例如你買左某公司幾廿$既產品

件產品出左問題,你打上去間公司,如果佢地又唔認數,之後你打去搵消費會投訴,到時又要

攞件產品去佢地個會,比佢地睇下,又要晒時間,又要晒車費. 所以如果我下次叫外賣再係其

他食市到發現到虫或眼毛或頭髮或其他,就當我唔好才,算數,. 仲有有D上一代或者比較是

但既人,可能會覺得我太過雞蛋裡挑骨頭,不過大老虫WO,點知有沒細菌,雖然話大菌食細菌 細菌

當保品 做人應該要是但D姐, 不過係咪真係要是但到,連一D可大可小既野都唔理,所以如果你

有E一個生活質數,就應該要盡量被面ED野,山區兒童就話沒得講姐,但我又唔係,所以D上一

代或者比較是但既人,如果真係要咁講,佢地應該學下古代人,洗野用山水,唔用洗潔精,佢地又咁

多年都唔見佢地有事,D上一代或者比較是但既人又唔學下佢地?

緊系去告距la              
告完距有錢收                        

發新話題