發新話題

vLan信長聯賽正式接受報名(10月24日15:00將截止報名)

[Close]
如果新版戰法系統 套入s版效果可能幾好

引用:
原帖由 龜弟^_^ 於 2010-9-7 23:47 發表

支持牛哥
and我覺得   唔係一定出新版就一定要跟新版
香港人習慣左玩b  香港比賽亦應適應香港玩家而推出返f版比賽  
姐係人地飲慣咖啡冇可能逼人地飲新出既利賓納架嘛   同樣道理 ...
就好似大陸佬一樣 淨係識玩8.5A?

引用:
原帖由 narutoasd 於 2010-9-8 06:41 發表

咁人地鐘意玩8.5A 有咩問題?
你要逼人地轉晒跟你玩s版?   唔好咁自私啦  
眼見目前香港 大多數玩家都係鐘情b版

引用:
原帖由 蜻蛉 於 2010-9-8 01:15 發表
如果新版戰法系統 套入s版效果可能幾好
加埋好似新版咁,直接買馬都可能幾好

引用:
原帖由 siu翔 於 2010-9-8 08:38 發表

加埋好似新版咁,直接買馬都可能幾好
pk翔PK翔

引用:
原帖由 narutoasd 於 2010-9-7 19:18 發表

放慢左3年 仲唔夠?
我都係支持S版的

可惜信長盃V 的經驗話俾我聽係香港係未行得住

腳步仍然太慢
生於斯 玩於斯
香港信長冠軍級隊伍盡在VLAN

B / S /新版都有不同既人玩緊
用咩版本都會有人出聲.咁點解吾玩返香港人鐘意玩既B版呢
大家又會否忘記打機既原意呢

PS.希望增加棄保打法

b/s版到現在都有爭議
`❤帥氣

我世想玩S版!!
但VLAN個SER太小人
而我入GG_佢經常話我目前離線中不能入SER
求各位HELP

支持   

引用:
原帖由 narutoasd 於 2010-9-8 06:41 發表

其實大陸推出左自己既版本並成為內地最熱門既信長圖  一年有多
輸嬴也是LoSeR-不過失敗者是為勝利而生的

人手置頂                          
輸嬴也是LoSeR-不過失敗者是為勝利而生的

支持

引用:
原帖由 FelLInG_EmpTy 於 8-9-2010 14:57 發表
B / S /新版都有不同既人玩緊
用咩版本都會有人出聲.咁點解吾玩返香港人鐘意玩既B版呢
大家又會否忘記打機既原意呢

PS.希望增加棄保打法
因此聯賽會以b版為基礎,慢慢的發展出一張vlan的信長圖

人手置頂      
me都dd想參加
❤❤❤我還愛妳

發新話題