發新話題

真田幸村 - 火燄第一兵 (vLan 締ξ死神ψ 製作)

本主題被作者加入到個人文集中
[Close]

回復 #121 締ξ死神ψ 的帖子

這帖子玩法是升一點真田勇士的。

閣下有否從 真田勇士 1lv 與 4lv 作出比較?

我冇作出比較 又點會講出5回血同20回血 仲有攻擊力上既分別呢??
你成日叫人話想討論??我剩係睇到你d文言文已經唔想再同你討論了
而且你所謂既討論 我真係睇唔出你有邊幾句說話真係想討論
你發貼係想人地認同你呀?定係想串d回復你既人呀?

豬神哥,, 你睇下你 幾黑人憎...

改下啦 , 扮乜姐 .. 扮晒野咁..

鼠哥 整張 番屋企俾佢

各人玩法不同..  

但此帖的圖片、文字確實華麗

而玩法嘛  我好像看不到有寫過些甚麼?

只是很簡單的解說?  
輸嬴也是LoSeR-不過失敗者是為勝利而生的

我支持死神--

基本上呢個貼開始變做回貼既人互鬧

食人妖!再生!巫毒勁舞!

引用:
原帖由 SmileBoy 於 2007-5-30 14:30 發表
各人玩法不同..  

但此帖的圖片、文字確實華麗

而玩法嘛  我好像看不到有寫過些甚麼?

只是很簡單的解說?  
玩法是有的哦  你看不到嗎      就是      閃過去暈@V@

給 死神 的一張相。

女夭。
刪了刪了   

別煩**

回復 #129 鼠滑 的帖子

鼠哥咁多呢D相既 = ="凸

引用:
原帖由 楓。葉 於 2007-5-30 18:30 發表
鼠哥咁多呢D相既 = ="凸
請你尊重我  別凸   可以嗎
刪了刪了   

別煩**

回復 #131 鼠滑 的帖子

SOR- -"可以的-口-"
一時太激動而已=_______=""
未答我啵><"

引用:
原帖由 楓。葉 於 2007-5-30 18:33 發表
SOR- -"可以的-口-"
一時太激動而已=_______=""
未答我啵>
即場影即場改  你要不要@_@?
刪了刪了   

別煩**

回復 #133 鼠滑 的帖子

即場影???
吾明= =??

引用:
原帖由 楓。葉 於 2007-5-30 18:40 發表
即場影???
吾明= =??
FOXY下載的電影   ~_~明嗎
刪了刪了   

別煩**

回復 #135 鼠滑 的帖子

睇緊電影都可以影相的嗎- -?
點解我以前影左係黑色既 =口=!

引用:
原帖由 楓。葉 於 2007-5-30 18:54 發表
睇緊電影都可以影相的嗎- -?
點解我以前影左係黑色既 =口=!
看你有沒有技術^_^  我有研究過.......所以...........
刪了刪了   

別煩**

回復 #137 鼠滑 的帖子

= =""教教下弟好不-口-

發新話題