發新話題

[Left 4 Dead] [含圖]我以為得新手會話人外掛,原來老手都會

[Close]
引用:
原帖由 teddytou 於 2009-10-19 19:13 發表

係某人話事情對與錯好明顯, 所以我先講幾句,  唔明對與錯既界定

我講野都無特別偏幫某一邊, 我都被人話過外掛, 係抱怨區度抱怨左一下-.- 都記左好耐.

我玩L4D, 可能都會有時好心心不憤, 但真係要狂開POST 同人 ...
同意...
比人話外掛...感你未DEMO囉
心心不服...未打多次囉

P.S...如果比人話外掛果D唔打..
感大家都明嫁啦
کaþKa

引用:
原帖由 windsang 於 2009-10-19 18:35 發表

問題係邊??

其實 好明顯就係輸嬴問題

假若係對面嬴左 甘順理成章
你地會吾會開post 話 我地輸左 仲要比人話外掛??

洗乜講咩一堆新手老手
直接講 比人話用外掛吾得?

我自己開post 都講過我比人屈用外掛

重 ...
我地街場仔 呢場贏-6佢地無包姐
不過佢串都唔係第一次

引用:
原帖由 teddytou 於 2009-10-19 19:41 發表

你講黎講去都係果樣野 ,  唔通你係開網吧 ?
咁d人又話44...咁最公平就係出尼嫁啦~
有咩唔見得人唔可以出尼打姐?

引用:
原帖由 windsang 於 2009-10-19 19:42 發表

你係局外人 我都係局外人

你用你聽到既 同我聽到既 黎作比較-.-??

我所講既吹 你地個邊d人 一吹就周圍講

吾係有d路人係到講 我都吾知呢到有人開左個版

而你所指既吹係 老作

分清一下 ...
唔係...我所指ge吹就係你所講ge樂器...咁樣吹~

引用:
原帖由 rabbitsvssheep 於 2009-10-19 19:41 發表

無啦啦有人3v4侮辱你 你就知
我剛玩時就比佢咁侮辱一次
e家無啦啦話吹雞,然後話你死緊
最後話你外掛....
你會有咩feel呢??呢個行為絕對唔要得,
佢又係串, 我都唔幫佢 , 佢其實份人好好, 不過你唔識佢者

不過我覺得你個POST甘樣講, 好似好引以為榮甘唱出去

因為你驚佢唱你地, 所以你就開POST 早佢一步唱出去?  甘樣又有D 唔係甘好

與其佢地懷疑你地係外掛, 你地又不忿,  

不如玩一次44, 交DEMO出去, 咪可以消除疑慮

如果贏左, 我都贊成你開POST, 甘樣先有開POST既價值  我第一個入黎推帖 -0-

引用:
原帖由 chung227 於 2009-10-19 19:47 發表

ok 係既就你擇日 不如飲埋個茶先去打44

我吾慣餓住個肚打機

你去定開位先 我鍾意食燒賣 你幫我叫多兩籠ok?

講咁多做咩呀??如果係要判斷ge?點解唔直接d出尼打姐...
大家既然都冇咩唔見得人ge野....有咩好怕??

引用:
原帖由 chung227 於 2009-10-19 19:52 發表
講咁多做咩呀??如果係要判斷ge?點解唔直接d出尼打姐...
大家既然都冇咩唔見得人ge野....有咩好怕??
但你都搵多3個人比d表示

甘樣真係比吾到反應你

引用:
原帖由 windsang 於 2009-10-19 19:52 發表

ok 係既就你擇日 不如飲埋個茶先去打44

我吾慣餓住個肚打機

你去定開位先 我鍾意食燒賣 你幫我叫多兩籠ok?
幫你叫唔係問題呀...不過你自己比錢喎...
我都係借安信睇嫁~~
咁點姐??我約囉...2邊ge人點呀??係咪出尼打姐??
係ge我搵網吧呀...no3去嫁啦~~

引用:
原帖由 chung227 於 2009-10-19 19:47 發表

係, 最直接 但你有無諗到其實可能有好多理由,

你得閒人地未必得閒, 又有安全理由, 我網上叫你去打機, 可能變左去叫你打飛機

外國比賽SER都係交DEMO, 唔通你要法國果D去美國網吧打 ?? 無可能的

所以我先懷疑你係開網吧,  一致裁定你係網吧經營者

引用:
原帖由 rabbitsvssheep 於 2009-10-19 19:41 發表

無啦啦有人3v4侮辱你 你就知
我剛玩時就比佢咁侮辱一次
e家無啦啦話吹雞,然後話你死緊
最後話你外掛....
你會有咩feel呢??呢個行為絕對唔要得,
如果你冇用CHEAT...你怕咩比人講
我自己經驗比人話CHEAT
KDT TEAM 都有2個話我...吹到= =
感我冇所謂....我D FD信我
怕咩...

如果吹雞...你都可以吹雞嫁
你有實力..唔怕比人吹雞

如果唔想打...你未KICK曬佢囉...
3VS4....其實冇咩嫁...
你知唔知小個人...秒數小D嫁
出世感快D啦....
کaþKa

引用:
原帖由 windsang 於 2009-10-19 19:53 發表

甘樣真係比吾到反應你
搵緊啦...你唔洗咁心急...人地唔係個個都似你咁快嫁ma~

引用:
原帖由 chung227 於 2009-10-19 19:54 發表

搵緊啦...你唔洗咁心急...人地唔係個個都似你咁快嫁ma~
你就最快la  

裝左幾個摩打

我本身都吾係甘快ga 你吹我先答你ja

引用:
原帖由 windsang 於 2009-10-19 19:53 發表

甘樣真係比吾到反應你
teddy唔出呀...咁我都比唔到反應呀...唯有再問下人啦!~~
2邊有冇人去姐??比卡超呢??o個晚佢都係度!!出尼講句野啦~

引用:
原帖由 windsang 於 2009-10-19 19:56 發表

你就最快la  

裝左幾個摩打

我本身都吾係甘快ga 你吹我先答你ja
係呀...我吹一吹你就搞掂啦...你睇你幾快??
我約人嫁渣...點夠你咁快   應承

發新話題