發新話題

大家好 小小分享

[Close]
引用:
原帖由 貓痴。小飛 於 2012-8-3 19:40 發表

你要小心了  俾佢盯上...:lol:lol
多謝關心
我經己無再係1ser出現
相信唔會有咩事發生

差吾多好似得2個人講野....
為妳做到最好

引用:
原帖由 享受悲傷 於 2012-8-3 19:40 發表
入黎勸交咪好,何必話人畜生
e 乜我地俾你d所謂團員 抽水 吾出得聲
我家陣先知
ˋ愛情不過是一場謀殺時間的遊戲:)
  ﹡林詠琛 - 聲之記憶ˇ      

引用:
原帖由 -Season.hG﹡ 於 2012-8-3 19:39 發表
真系吾知以為我亂咁話人呀 理性?我絕對有既
不過系俾人抽水之後 我吾需要同你講乜野理性
相反我吾知你地班人訓醒未 呀大團 強團
冇rp 單靠文字 判斷條友講既野就系事實?
吾駛證據嫁?吾駛rp嫁?
嘩我家陣先知呀 豬扒  ...
人地想抽水  都要識得抽先得嫁

咁樣抽水法  分分鐘俾人抽番轉頭

唔知頭唔知路  鐘個頭落屎坑~

佢地都算有本事lor
人  我  人  我   凡  日
不  不  若  必   事  後
犯  犯  犯  奉   留  好
我  人  我  還   一  相
。  。  。  。   線  見
                         。  。

引用:
原帖由 sam8cat8 於 2012-8-3 19:36 發表

所以由個日起我無再係1ser出現過
有種你咪以後吾好出現

回復 93# 的帖子

冇話唔出得聲
只不過話人畜生也不太好了吧
按圖進入團版:)

引用:
原帖由 翠皮大人 於 2012-8-3 19:42 發表

有種你咪以後吾好出現
放心-.-我唔會再係你面前出現

信長之絕望 (今日: 101)   <
為妳做到最好

引用:
原帖由 享受悲傷 於 2012-8-3 19:42 發表
冇話唔出得聲
只不過話人畜生也不太好了吧
如果你咁得閒理我地 我相信你花時間管教下你d團員比較好

回復 90# 的帖子

絕對無意去話你~

但絕對有意去話埋黎抽水既人
加上我係個老粗唔講粗口去話人,改用畜生已經算係好好

人  我  人  我   凡  日
不  不  若  必   事  後
犯  犯  犯  奉   留  好
我  人  我  還   一  相
。  。  。  。   線  見
                         。  。

引用:
原帖由 sam8cat8 於 2012-8-3 19:43 發表

放心-.-我唔會再係你面前出現
喂 你好似有d狗有d sm

引用:
原帖由 翠皮大人 於 2012-8-3 19:44 發表

喂 你好似有d狗有d sm
點解我狗-.-又點解sm

引用:
原帖由 -Season.hG﹡ 於 2012-8-3 19:44 發表

如果你咁得閒理我地 我相信你花時間管教下你d團員比較好
你有冇睇勁爆d post怎麼又是尼句阿

其實有時D技好悶 我都係草到一草到2000蚊就即刻買兵力出總 吾覺有咩問題
為妳做到最好

引用:
原帖由 翠皮大人 於 2012-8-3 19:45 發表

你有冇睇勁爆d post怎麼又是尼句阿
啦 你又吾可以拉埋勁爆d野黎講
雖然勁爆都系講緊同1點 不過始終系人地既事

發新話題