發新話題

信長盃6 比賽預告

[Close]
我想問 路人團 能參加是次比賽嗎?

5000$$$$$$$
有粽燒鵝滅團收生
團版
http://www.ipve.com/bbs/forumdisplay.php?fid=686  
入團請加M群:D
[email protected]

報名費100蚊一人?      

wow..吸引哥

8強會到哪間網吧打??

引用:
原帖由 -_Nadeshiko 於 2011-5-21 01:48 發表
報名費100蚊一人?      
3. 以 MyCard 400點 實體卡 (即報名費為港幣100元) 成功增值作為核實依據,比賽完后每位參賽者,贈送半個月 VIP

按一個團隊計算。(出賽 5 人)

引用:
原帖由 弒神小晶乄 於 2011-5-21 02:06 發表
8強會到哪間網吧打??

正確,

冠軍 港幣 5000 元

回復 97# 的帖子

請問現時路人正式高級團都能參加是次比賽?

只能說 期待的終於都來
回憶過去 痛苦的相思忘不了.

引用:
原帖由 NiGhTwinD_ 於 2011-5-21 01:42 發表
我想問 路人團 能參加是次比賽嗎?
我相信是可以的,比賽並無拒絕任何類型的團隊。

引用:
原帖由 呃鬼食豆腐 於 2011-5-21 01:32 發表
2. vLan 高級團隊預留 128強席位,先到先得,限16隊
係咪姐係一定要高級團or正式團???我個團好似係路人團如果報名隊伍太多咁我呢d低級團隊咪沒機會參加?? ...
我相信龍之振雄的意思指「首16隊參賽的高級團隊將獲優先晉級,隨後的須與其他團隊進行3場賽事(分組或預選)」

雖然參賽條件並無等級限制,不過作為局外人認為,一個公開,認受性高,且大額獎金的活動理應將機會給予高水平的玩家和團隊,這樣才能有效推廣電競文化,如同歐洲聯賽冠軍盃,只有各個聯賽的高手才能夠參加。

vLan 管理團隊好應該善用「第六屆信長盃」積極籌畫各種活動並妥善投放大量資源,如果你們只為比賽而搞比賽,vLan 的發展就會停滯不前。

1. 先打3場分組或預選賽晉級 128強

請問報名費
係咪淨係入係團長ac到
姐係個vip

5000蚊
真係諗都冇諗過
玩得廢有罪架?

引用:
原帖由 『幹』軒轅 於 2011-5-21 00:15 發表
未知龍大會否給予大家多一次機會到MK I-ONE 享受 溫室 加 死機.
個間唔係陽光咩

5000炆

真係多左d  

搞到我又上番水     

其實囉100炆去打比賽 送vip 唔錯 讚成 話哂都打左信長咁多年 我都想多人知信長

發新話題