發新話題

[HD]♥妃ˇ囡鬼已滅 片已出 by:雷神v3v

[Close]
看來不只我看不過眼=.=

引用:
原帖由 yintx 於 2011-3-28 22:33 發表

咁你加油啦 見你玩果心個陣時好唔得=.=怕你比人滅
你咁驚佢被人滅 你咪幫佢lol 你好意拔刀相助嫁 見意勇為丫嗎 幫佢打lol好人卡
I'M BaCk=]
兄弟門 MiSs YoUr'S
認真你就輸了

引用:
原帖由 天下第一輔 於 2011-3-28 22:35 發表
come 打 即時 ~~~~~
聽日打,不過開左正身ac先講野吧

引用:
原帖由 天下第一輔 於 2011-3-28 22:35 發表
come 打 即時 ~~~~~
我開個新AC比你滅好過啦....

引用:
原帖由 ★CaNcEr♥成 於 2011-3-28 22:36 發表

你咁驚佢被人滅 你咪幫佢lol 你好意拔刀相助嫁 見意勇為丫嗎 幫佢打lol好人卡
:D:D整系接友誼 因為我好 錫個ac 就算打比我廢的人也不會接 滅號

人地開定新ac等人滅@__@?

引用:
原帖由 yintx 於 2011-3-28 22:36 發表
看來不只我看不過眼=.=
你係看不過眼,條友係串77,睇唔到?

引用:
原帖由 ★MigHTy_DanLo 於 2011-3-28 22:37 發表

你係看不過眼,條友係串77,睇唔到?
我睇唔到佢where 串77=.=

注意 係你班狗 唔係你一隻狗 你地係到吠 就預左比人話係狗架喇
打pm留msn 求別淆
正身黎S0R

引用:
原帖由 天下第一輔 於 2011-3-28 22:38 發表
注意 係你班狗 唔係你一隻狗 你地係到吠 就預左比人話係狗架喇
打pm留msn 求別淆
正身黎S0R
激脹法?2011年啦 仲用呢招

老實講我呢個ac係唯1 一個Ac 對你班狗 我諗
1lv 玩三分滅號 滅到我50lv 都仲未輸La

引用:
原帖由 天下第一輔 於 2011-3-28 22:38 發表
打pm留msn 求別淆
正身黎S0R
睇到味,?
見到我笑鳥,e d唔叫串,咁咩先叫串?
正身 sad

講野=狗?
正身=0lv
我遲下又開個正身先
品德。戰友
ゞBLuE_-

注意重點 你說一班狗 我說你是一班狗 裹面的其中一隻 不是說一 隻狗 你明了沒有
講野之前 有冇經過個腦思者過 先至答人d問題呢
I'M BaCk=]
兄弟門 MiSs YoUr'S
認真你就輸了

引用:
原帖由 ★MigHTy_DanLo 於 2011-3-28 22:40 發表

睇到味,?
見到我笑鳥,e d唔叫串,咁咩先叫串?
正身 sad
我指樓主囉=.=個天下第一關我咩事?

發新話題