發新話題

EsCapE.團 你們想怎樣呢?? (已移到抱怨區)

[Close]

回復 84# 的帖子

u的面皮不能量度

面皮唔夠我厚既人
通常都唔會屈到我機

考群for 考生 not for r團 咁想r團打 go 待補

你玩直江開大-.- 開親都比me fake-.- 爆5死
so u 輔手 技術去到邊zz

回復 86# 的帖子

u say 考輔手 but not 考團 u 乜wt?

吸經比 but 5比行出大路

u say zak
ok-.- 考打手 條友 可以陪你玩

留time

引用:
原帖由 戀星_ZaK 於 2010-10-7 16:57 發表

你先係錯     番 = 外族

返= 返回

學返多小小生字 解:      回去多學一點難字吧
學番多小小生字解:       學外族多一點難字吧  (隱意: 英文/ 法文之類外語)

但係e+講緊你中文錯字    應該唔關外族事掛   ...
感謝玩家戀星_ZaK提供詳細的解說

感謝玩家戀星_ZaK提供詳細的解說

回復 94# 的帖子

你估好多位可以吸到經

引用:
原帖由 BAka_tung 於 2010-10-7 18:51 發表
首先.
我由頭到尾就無話過考團。
我只係話我入團r團打
之後你問我考咩位?
我再確定咁答多次
我考輔手 但只係玩 唔係考你團
你就話ok. 團2
我咪當同你玩下咁
入到場.
你又唔知講埋哂d咩輔手理論
輔手只可以係cp區打cp ...
果陣我係escape團果陣都係啦..on__
我玩主手 佢果輔 d眼放哂cp區
仲話 d鬼眼放cp區卡位
唔知做wt
同我say主手只係自保 唔好靠輔手..s5sm?
同我打3分又要輸 偉論又多個人
傻仔強可?

引用:
原帖由 $_600 於 2010-10-13 19:17 發表

唔知做wt
傻仔強可? ...
敢問玩家你的ESCAPE.帳號 何名何姓   能分享分享嗎? CC

自滅啦 ___  

引用:
原帖由 $_600 於 2010-10-13 19:17 發表

唔知做wt
傻仔強可? ...
wow   真相

字數字數

路過一笑。      
因你而在

唔該你柒小陣啦
Pierce

講真 星願就算變成點  都唔到你呢1個vlan 細細個既團出聲啦

人地團點..關你咩事? 你個團都唔見得好勁

書又唔讀多d 話人唔識字 sosad啦

毒你個書啦~_~

好似有野睇
YUI*FlowerFlower*

發新話題