發新話題

[Left 4 Dead] [含圖]我以為得新手會話人外掛,原來老手都會

[Close]
引用:
原帖由 teddytou 於 2009-10-19 19:17 發表

我幾時出過名-.- 係佢地出名
總之就支持出尼網吧44啦...我好想見下高手們ge英姿呀...
仲可以見埋no3....諗起都開心呀!!

引用:
原帖由 windsang 於 2009-10-19 19:22 發表

就比多次機會 打多場證實下
打呀...我都好支持嫁...就你搞啦...約出尼44啦...
邊間網吧d機好呀??

引用:
原帖由 chung227 於 2009-10-19 19:22 發表

總之就支持出尼網吧44啦...我好想見下高手們ge英姿呀...
-.-出黎有咩所謂
甘都開心 好重既基味

引用:
原帖由 Terencehk 於 2009-10-19 17:11 發表

我都明多個朋友好過多個敵人,但係我並唔係贏左就post出黎串咀,而係想表達出,點解連呢d人地認為係高手既人都會有咁既諗法,有冇品 我理唔到咁多,我打機係求開心既姐 ...
感你打機係求開心既姐...
感你唔好 POST 牙

高手唔高手衣D野...大家都係心知嫁啦.....
我個人覺得你POST出來係找事黎做囉....

有冇品衣D野都係以啦...
你冇試過走場??你冇試過做一D冇品以野...?
唔會囉....
کaþKa

TEST

引用:
原帖由 chung227 於 2009-10-19 19:21 發表

傻啦...點會話你呀??不過真係好想好想好想傳達一個想法比你地尼班高手知...
你地打機係勁...但係真係唔排除有人實力or-6羸到你地ge...你地比次機會人啦...可必羸左就話人用外掛呢?
唔通泰臣輸左又話對手食禁藥咩?? ...
如果真係贏左話人外掛 , 我諗要話九萬幾人都係外掛 /. \  我成日都被人SM

事情由頭到尾, 都唔關贏輸事,  佢地自己都無講話 ,  係D人一廂情願認為佢地贏左所以話佢地外掛

事情係: 係B隊懷疑A隊用外掛, 跟住惡言相向 , A 隊人不忿被人惡言相向+ 外掛,  所以開POST 話番人地

我個人無乜話俾人贏左深深不憤甘,   我一向自由人 , 自己無乜犯錯就可以.

另外, 如果因為佢地玩野輸左就話人外掛 ,  我覺得無甘既必要 , 講真, 我見到個POST都嚇一驚,  甘都可以拿黎講? -.-

引用:
原帖由 chung227 於 2009-10-19 19:22 發表

如果你可以包起一切費用, 我唔介意, 當俾自己RELAX下.

引用:
原帖由 wookayan 於 2009-10-19 19:26 發表

感你打機係求開心既姐...
感你唔好 POST 牙

高手唔高手衣D野...大家都係心知嫁啦.....
我個人覺得你POST出來係找事黎做囉....

有冇品衣D野都係以啦...
你冇試過走場??你冇試過做一D冇品以野...?
唔會囉.... ...
其實事情差唔多有結論嫁啦....就係約出尼網吧44啦~~
不如我再解釋比妳聽呀...我個人就最nice ge(最多嗲)...
其實就係咁ge...當晚佢地話說就6神上身..就用晒佢地所有ge運氣去羸左呀第1名喎...
點知係尼個時候...原來第1名同比卡超佢地呢就話佢地係外掛...咁佢地當然心心不憤啦~~
雖然話6神上身...自己都有努力嫁...但竟然比好多人心目中ge高手高手高高手>>第1名咁樣野...
仲叫用得最明顯ge黑板唔好講野..咁佢地都冇用...咁當然嬲啦...
而尼個時候..就要講番teddy個問題啦...佢話"咁都唔洗開post嫁"
咁其實尼講呢...就我岩岩都講過..唔知妳有冇睇..不過我都唔介意講多次ge...
就係個個人ge接受程度唔同...恤髮都認左自己eq低...所以遇到尼件事就好嬲...好唔開心...連教都訓唔著呀...
諗左好耐...佢決定尼"抱怨區"尼度抱怨一下...咁尼個時候...no3所講ge樂器出左尼啦...
佢地就係一班睇唔過眼ge玩家...覺得原來咁出名ge第1名都係咁ge人...咁所以咪加把口囉...
最終咪變成左no3所講ge..越吹越大囉~
咁其實依家都有玩家支持出尼網吧44嫁啦...包括我....我地等緊妳ge一票呀~~

其實重點既係 輸嬴

我只係想知一點既係....

如果換轉你地輸左 係咪會貼圖 話輸左 仲要比人話用外掛??

引用:
原帖由 teddytou 於 2009-10-19 19:36 發表

如果你可以包起一切費用, 我唔介意, 當俾自己RELAX下.
咁又唔得...我慣左aa制...我準備問安信借三幾十蚊...
唔出尼唔好玩呀~~出尼啦~~

引用:
原帖由 chung227 於 2009-10-19 19:37 發表

不如我再解釋比妳聽呀...我個人就最nice ge(最多嗲)...
其實就係咁ge...當晚佢地話說就6神上身..就用晒佢地所有ge運氣去羸左呀第1名喎...
點知係尼個時候...原 ...
你講黎講去都係果樣野 ,  唔通你係開網吧 ?

引用:
原帖由 wookayan 於 2009-10-19 13:48 發表
姐係做人唔好做到感...
你都囉左個彩.....WIN左人地....就唔好POST人地 出來啦...你口口聲聲講人地冇品...但你地自己做嫁野未一樣...
你宜家感做....日後一定後悔!!

PS.多個朋友好過多個敵人...
日後都好相見D... ...
無啦啦有人3v4侮辱你 你就知
我剛玩時就比佢咁侮辱一次
e家無啦啦話吹雞,然後話你死緊
最後話你外掛....
你會有咩feel呢??呢個行為絕對唔要得,

引用:
原帖由 chung227 於 2009-10-19 19:37 發表

點知係尼個時候...原 ...
你係局外人 我都係局外人

你用你聽到既 同我聽到既 黎作比較-.-??

我所講既吹 你地個邊d人 一吹就周圍講

吾係有d路人係到講 我都吾知呢到有人開左個版

而你所指既吹係 老作

分清一下

引用:
原帖由 teddytou 於 2009-10-19 18:46 發表
甘樓主話佢俾人話係外掛~~咁中立講~唔通用我被人話外掛???

我唔明有咩語病喎, 另外觀點理論係甘, 你想反辯, 就只係用一句語病? 語句吾同論點OK?

錄DEMO 都係一個唔錯既提議,  我諗唔會再有咩邊個外掛唔外掛, 公公 ...
唔好話輸贏,咁既行為無問題嗎?
覺得自己好出名 ,好強,唔通就可以串人咩??

其實本身我都真係唔想回貼,惡人先告狀你地就真係完完全全做到哂呢5個字
仲要幾個FD係度回貼推POST,你地真係自找麻煩
首先想講番幾樣野
果日同你地玩果場,我地4個本身開開心心,一路玩野一路玩
就係玩玩下我無意中發現有人唔妥,當時係第一關
初時都未係太在意,都係講笑咁講叫佢地睇下
咁好,我地4個就足足用左第2,3,4關黎試下係咪有人真係用
點知,有人愈用愈誇張,到我地開始咀炮果陣,第五關就開始收歛番,
最少唔會好似上幾關用得咁明顯,無事個陣,準心都正常番,唔會話係咁指住D隔住幾東樓既TANK
HUNTER之類,但係依然有人忍唔住,個準心耐唔耐會指住一隻,隔住飛機同一架車既BOOMER,留意有無行近

當日同我玩果三個,我敢講絕對係有經驗既老手,要判斷外掛唔難
好似你地用得咁明顯既,更加唔難
當然,我唔敢講4個都有用,最少我睇唔出好威有
我開得名出黎,就敢斷定你地係外掛,呢一個係我個人意見
信唔信由大家隨意

最後,如果真係有興趣認真打番場既話無問題,隨時通知
Steam:ricerice123nono

發新話題